Jag blev lite trött på att min web-cam på datorn inte vill fungera. Inte för att jag använder den så där sjukt ofta men ändå. Jag vill ju gärna att den fungerar. Efter flera telefonsamtal till hp-supporten utan resultat ville dom till slut att jag skulle skicka datorn till dom. Vilket jag gjorde. I 3 veckor var den borta. Så kom den äntligen tillbaka. Tror ni dom har lagat den. Nej då. Så nu ska den skickas iväg igen. Heja HP. Kommer den tillbaka olagad en gång till blir jag galen. Snacka om dagens i-landsproblem.
Så med största sannolikhet kommer nog bloggen dö ett tag nu. Jag återkommer när datorn återkommer.
Adjöss och tack för fisken.
En liten personalfest i tisdag, för alla kära liftvärdar i Björnen. På Bergbanan blev det grillning, lekar, musik och en förkrossande allsång i vagnen ner. Kvällen fortsatte på Broken och slutligen på Bygget. Tack alla härliga liftvärdar för en kanonkväll.
Söndagmorgon. Det är lungt och tyst i huset. Jag är ledig. Jag var inställd på åkning hela dagen men njaa, det vräker ner snö och termometern säger 0 grader. Så jag håller mej inne en stund till. Och vilken perfekt morgon att hålla sej inne, det är ju Vasaloppet på tv. =)  Världens bästa söndagsunderhållning.
Ca en halvtimme kvar tills täten är i mål. Vi får väl se om jag pallar mej ut sen.
Over and out.
Jag tycker jag har varit duktig här den senaste tiden med träning. Löpning, längdåkning och gymmet i en härlig blandning. Men nu känner jag att jag kanske får tänka om. Eller åtminstone skaffa en hagelbössa. Anledningen till detta filosoferande ser ut så här:

När jag är ute och springer här så är det vägen mot Huså som gäller. Det finns inga andra vägar att springa på men det funkar finfint, både till intevaller och distans. Häromdagen snörade jag på mej mina älskade ice-bugs som vanligt och gav mej ut. Jag springer halva passet, vänder och ska springa hem igen. Då kommer det en stor svart fågel och sätter sej mitt i vägen. Jaha tänkte jag, han flyttar sej väl. ICKE!!! Den där förbannade fågeln vägrar släppa förbi mej, jag får inte springa förbi honom. Om jag försöker så börjar han jaga mej och nafsa efter mej med sin otäcka näbb. Efter ett tag blir jag ganska trött på den katt-och-råtta-leken och börja skrika "lägg av", "försvinn" och andra lämpliga kommandon. Helt utan resultat. Fågeln blir lite mer närgången och aggresiv och jag börjar få lite smått panik, känner inte riktigt för att bli söndertuggad av den där. Så jag börjar ropa på hjälp eftersom jag hör längdåkarna en liten bit bort bara. Men nehe, ingen kommer till min räddning och där står jag och halvgråter mitt i vägen med en galen fågel framför mej. Efter vad som kändes som en halv evighet dyker äntligen en bil upp och lättnaden kom över mej. Den snälla damen i bilen plockar upp mej och berättar att det där är en tjäder och dom ska man akta sej för. Jaha, tack för informationen...
Hem kom jag, även om träningen blev lite kortare än planerat.
Adjöss!
Hur i hela fridens namn tror det här landets arbetsgivare att man ska hinna jobba, äta, sova och leva ett normalt liv SAMTIDIGT som det är OS. Nej just det, det går inte. Framför allt inte när OS går i Kanada och alla intressanta tv-sändningar är mitt i natten. Det var några kämpiga dagar med på tok för lite sömn. Men det var det värt. =)
Vilka insatser av våra svenska hjältar. Jag blir så glad. Nu får vi vänta fyra år till nästa gång på detta underbara spektakel. Eller två år om vi ska vara petiga, men vinter-os är roligare.
Over and out och Du gamla du fria!
.
Personalfest med Rock-tema. Vilken hit. =)  En mycket trevlig kväll som gärna hade fått hålla på lite längre än vad den gjorde. Men nehe, helt plötsligt var det dags att åka hem och sova. Kanske lika bra det eftersom man skulle jobba dagen efter. Är väldigt glad att jag skulle ha mössa på mej på jobbet eftersom håret stog på alla håll efter tupering och en halv flaska hårspray. Vad snygg jag kände mej. Not.
Fler personalfester åt folket. =)
Martina, Alexandra, Emma, Två rediga rävar Lisa och Susanne och så Staffan som tog
Rock-temat ett steg längre.

Har man pappor som jobbar på
Kustbevakningen så har man...
Oj. Nej, bloggen har inte dött, den har bara vilat lite. Det har varit fullt ös medvetslös så jag hinner inte riktigt med det här bloggandet just nu. Jag hoppas inte att jag gör alla (7?!?) läsare besvikna. Men nu tänkte jag försöka mej på en uppdatering. Rent logiskt kanske jag ska börja där förra inlägget slutar.
Jag har flyttat. Inte hem för er som trodde det. Inte ens lämnat Åre. Jag har bara bytt personal-boende här och nya adressen är Blåkulla (inga kommentarer på det tack, det heter faktiskt så). Här bor jag nu sen en månad tillbaka med mina goa sambos Martina, Johan, Alexis, Lisa, Elvira, Terese, Alexandra och Chrille. Trivs kanon här. Det tar två minuter att gå till jobbet, längdspåren ligger precis runt hörnet och vill man åka in till byn så tar man skidbussen. Funkar finemang.
Appropå skidbussen så bör man passa sej när man hoppar av. Det är snorhalt på vägen här och förra veckan bjöd jag på en fin kalasvurpa mitt i vägen. Äggen jag hade varit och handlat höll tack och lov men ett blått knä fick jag med mej hem.
Bjuder på lite bilder från ett mycket fint pannkaks-kalas på Blåkulla


'