...MEN JAG KOMMER IHÅG ALLA DAGAR MED ER!!!!
hur ska jag gå hem när allt är såhär
jag vet du kommer att se på mig sådär
och säga vad har du gjort ikväll och vad har du bestämt
du sa du behövde tid du hade tid


Dags att lämna Åre. Jag HATAR hejdå.
Äntligen har våren kommit till Åre. Strålande solsken, vindstilla och ett par plusgrader. Vad mer kan man begära? Okej, backarna blir väl kanske ingen höjdare men vad gör väl det när man kan sitta och sola hela dagen istället?  Och en hel dag på jobbet går så himla mycket fortare med sånt här väder. Tänk om vi kunde få ha det så här dom sista veckorna, det hade vatt nåt.

Och som en liten extra nyhet; jag har byglat kungen, jag har byglat kungen, tralalala....  Om nu någon skulle undra. =)
.
Pimpla vid Lokatten. Det nappade tyvärr lite dåligt. Men jag hade kul ändå där jag satt i ruggvädret. Många kommentarer, skratt och konstiga blickar fick vi. En del barn kom och ville gärna vara med vilket dom givetvis fick. Två små killar vägrade ge upp och föräldrarna fick till slut dra dom därifrån. Tyvärr utan fisk.

Det var ju inte bara första april igår utan även Skärtorsdagen. Som vi alla vet är det den dagen som påskkärringar brukar dyka upp lite här och var. Bland annat dök det upp några stycken i liftarna. Olle tyckte minsann att alla som jobbar i barnliftarna fick offra sej lite i helgen (tack och lov att jag jobbar i Högåsen...) och sötare liftvärdar fick man leta efter igår. Här har vi Alexandra, Tove och Peppe in action:
Grillkväll hos chefen. Brännboll och grillning med Björnen-personal. Födelsedagsfester. Familjemiddagar på Blåkulla. Skidåkning. AfterSki. Jobb. Lite träning?
Fullt ös medvetslös sista veckorna. Sova kan vi göra i graven...
Sådär, datorn är tillbaka och kors i taket, den fungerar. Att det sen har tagit ett par månader kan vi strunta i. Nu är den tillbaka och jag ska försöka hålla den här bloggen lite mer levande.
Bara knappa 3 veckor kvar här i vårt kära Åre, hemskt vad tiden går fort när man har roligt. Jag vill faktiskt inte åka hem än, trivs för bra här. Men men, all good things come to an end. Och det kommer ju bra saker efter också.
26 april bär det av till USA där det blir besök hos Kajsa. Ska bli hur kul som helst.  Efter det blir det tillbaka till min kära Kustbevakningen för fjärde sommaren i rad, känns kanon. Agresso here I come... =)
Simma lugnt mina vänner.