Det var ett tag sen jag hade tid att sätta mej och skriva ett par rader här. Det har varit fullt ös medvetslös den senaste tiden.

Först var det klubbresan till Tjeckien. En helt underbar resa. Träningarna var hur kul som helst. Terrängen i Tjeckien var himla spännande. Sandstensklippor lite överallt som skulle passeras både uppför och nedför. Svårt, tufft, svettigt men väldigt roligt. Sista dagen hann vi även med en utflykt där vi fick se otroliga vyer och så blev det en mysig båtfärd med. Det enda felet på Tjeckien var väl kanske maten. Verkligen ingen höjdare. Men annars, kalas. Jag hoppas på fler sånna här resor.

       


Sen hann jag hem, ett besök hos tandläkarn, en heldag på Karlsnäs, lite klubbträningar och ett konstaterande att min rullgardin gått sönder. Därefter tog jag mitt pick och pack och åkte till andra änden av detta fina landskap, Olofström närmare bestämt. Där skulle det sparkas ut studenter och titta på balen. Jag och Linda flyttade in i Rebeckas lägenhet och det var ju tur inte hon bodde där för hon hade aldrig fått plats. =)  Det blev sen några riktigt trevliga dagar med kyrkan, utspark, hesa studenter, kära återseenden, allmänt Borgen-häng, romantisk middag för 5, nattligt trams i lekparken och så balen. Ååååh så fina dom var. Jag blir så glad...=)



Igår sen blev det turne genom Blekinge. Jag, Josse, Pontus, Niklas och Rasmus satte nytt rekord. 5 studentkalas på en dag. Vi var inte direkt hungriga på kvällen...
Tack alla för dessa trevliga dagar. Det finns inte mycket som slår ett gäng härliga orienterare.
En gång en OL-Teamare, alltid en OL-Teamare.
Sådär, då var det färdig-packat. Frågan är om det är någon mening att jag går och lägger mej över huvudtaget. Jag måste ändå palla mej upp strax efter kl 2 inatt. Fy sören så äckligt tidigt. Men det är nog värt det. Inatt bär det nämligen av till Tjeckien. Ett litet träningsläger med orientering-klubben. Det här ska bli kalasroligt. Träningar och en utflykt är planerad. Kommer hem på söndag natt igen.

Sträckte för övrigt till ryggen innan idag när jag skulle lyfta tvättkorgen. Så just nu är jag helt handikappad. Kan inte böja mej, kan inte vrida ryggen och kunde absolut inte springa upptäckte jag på dagens träning. Så det blev en kartpromenad idag. Det får bli lite Voltaren nu så hoppas jag att jag kan springa i Tjeckien.

Simma lungt!
Goddag mina vänner.

Så var det måndag igen. Det kan nog bli en rätt trevlig vecka det här men det tar vi sen. Ska börja med att berätta om förra veckan som var helt kalas.

På onsdag förmiddag tog jag mitt pick och pack och begav mej mot Göteborg. Oj vad roligt det är att sitta själv på tåget i 6 timmar. Nej. Men den som väntar på nåt gott...  Väl framme våldgästade jag Theresia och Daniel. Där blev det pannkakor och  promenad men tyvärr inget Greys. Theresia ska nämligen inte se ett enda avsnitt förrän det kommer ut på dvd-box. Mysko vanor. =)

Efter en trevlig kväll flyttade jag hem till Mika där jag bosatte mej i några dagar. Herregud vilka mysiga dagar. Jag hade det hur bra som helst. Vi babblade av oss långt in på småtimmarna innan jag somnade gott i en förvånansvärt skön tältsäng.
Torsdagen började med ett nytt fenomen i mitt liv, frukost-date. Carro och Elin dök upp och det blev en jättemysig frukost med eller utan stol. Jag och Mika fortsatte dagen med att åka till Världskultur-museet. Heja oss lixom. =) Det var faktiskt riktigt intressant. Där visades utställningar om bla Bollywood och plundring av gamla utgrävningar. Enda nackdelen med museet var alla oranga barn. Det kryllade av barn och alla hade varsin orange tröja som det stog "Jag är ett framtidsfrö" på. Vi kände oss lite felplacerade. Men vi hade en trevlig stund trots lite problem med hissåkandet.

   

På kvällen var vi duktiga och plaskade runt i simhallen en stund med Mikas arbetskompisar. En hel kilometer simmande vi utan att drunkna. Fast ja, det var nästan så vi ville drunkna... Efter lite underbar bastu typ dog vi på bussen hem och hade sen världens bästa slapp-kväll. Lite mat, chips och film som vi efter mycket om och men fick igång (tänka sej, dvd-spelaren krävde att sladden var i) och kvällen var räddad. Vi förgyllde kvällen ytterliggare med massor av Britney tills vi somnade med "Hit me baby one more time" fastlimmad i hjärnan.

Fredag och Mika for iväg till jobbet en stund. Jag begav mej till stan och umgicks med min vän Snygg-Tim. Vi hade en trevlig förmiddag med bla blakong-solning och lunch. Vi uppdaterade varndra på diverse skvaller om folk vi känner. Sånt är kul. =)  Mötte sen upp Mika och vi for hem till Kålltorp en stund och gjorde absolut ingenting en stund. Powernap är världens mest underskattade hobby.  Så blev det kväll och även Martin kom på besök till Götet och flyttade in hos Mika. Jag mötte upp med mamma och min kusin Petra som även dom dykt upp i Göteborg. Det blev lite dricka på en mysig uteservering. Men vad sysslade dom egentligen med i källaren brevid? Porrklubb var det mest troliga vi kom fram till. Vi får väl helt enkelt ta Petras party-buss dit nångång och kolla läget. Haha. 

Sov sen väldigt gott i den mysiga tältsängen, med ett litet avbrott då fröken Larsson stövlar in och välter flaskor till höger och vänster. =)  Lördag och dags att göra stan med mamma och Petra. Efter att ha kånkat min väska över hela stan och till  slut landat i Mölndal så blev det stan. Vi hade en trevlig dag i mysvädret. Det blev lite shoppat och min arab-muffins följde med mej hela dagen. Men självklart fanns det ju en anledning till att vi var i Göteborg. Göteborgsvarvet om någon hade missat det. Blev så sugen att springa när jag var där, nästa år SKA jag springa igen. Det var lite svårt att se folk jag kände med tanke på att det var 42000 startande. Hejade iaf på Svilling x 3 och så Kajsa. Hon överlevde. Bra kämpat.

   

Kväll och dags för partaj. Först blev det pizza i Mölndal med mamma och Petra. Den här släkten är inte helt normal. Skrattanfallen avlöste varandra där jag satt på sängbordet och åt. Lars-Magnus skulle bara veta. =)  Sen blev det förfest hos Daniel och Branäs-folket strömmade in. Jag tror det är helt omöjligt att ha tråkigt med er. Jag fick trots protester kolla på min älskade Eurovision. Heja Norge...=)  Vi drog vidare in till stan och efter både matpauser och pissepauser hamnade vi på Trädgårn. Där hade jag en riktigt rolig kväll. Inga andra än Branäs-tjejerna förstår tjusningen att svänga loss till Cotton Eye Joe. Haha.  Tack för en underbar kväll och hel helg också för den delen. Hoppas vi ses till Midsommar igen.

    

Söndag och helt jädra dödstrött. 4 timmars sömn är inte tillräckligt och var mamma verkligen uppe mitt i natten och fönade håret? Haha... Vi städade så fint åt Lars-Magnus i Mölndal, plockade upp Kajsa och landade på IKEA i Kållered. IKEA är alltid IKEA. Helt kalas med andra ord. Vi lyckades trycka in en del i det redan fulla bagaget och sen började resan hem...

Göteborg är en finfin stad. Jag borde åka dit oftare.
Tack och hej för denna gången.

Nu är det snart dags. Den första semifinalen av Eurovision Song Contest, en av årets höjdpunkter. Schlagernörd? Javisst. =)  Heja heja Malena Ernman och La Voix. Tycker låten är rätt okej även om den självklara vinnaren i årets Melodifestival var Tingeling. Synd bara att man inte kunde rösta på den. Tingeling hade gjrot succe i Moskva, om den nu hade blivit insläppt...
Men men, nu håller vi tummarna för Sverige.


                                                                                 
Vinnare och vinnare =)
Om ni redan tycker att orienterare är helt dumma i huvudet så behöver ni inte bry er om detta inlägg.

Igår var det dags för klubbens årliga mossrace på ungdomsträningen. Tyvärr var jag inte med i år utan höll mej på behörigt avstånd och försökte ta lite bilder istället. Men oj vad det såg lockande ut. Jag vill bara slänga mej ut i gyttjan jag också och vara med. Jag får nog hålla mej till nästa år.

Här kommer lite bilder från sammandrabbningen. Ni ska vara väldigt glada att bilderna inte kan förmedla stanken som var där. Kärr luktar inte hallon direkt...


Kriget är i full gång



Närmare än så här vågade jag inte gå. Geggan flög till höger och vänster...



Rebecka är på g



Åh vad härligt att sjunka ner i den illaluktande mossen.



Kommer man inte upp själv så får kompisarna rycka in.



Nicke har gett upp för dagen



Och så ett dopp i lerhålet innan årets mossrace avslutades


Denna förbannade huvudvärk. Jag blir galen. 3 veckor har den hållt i sej nu. Just ovetskapen om vad det beror på börjar nästan göra mej lite orolig. Vad gör jag för fel lixom? Tack och lov börjar även doktorn inse att vila och alvedon inte hjälper längre, för det gör det inte. Inte ett skvatt. Så idag blev det nya tester på mitt favvo-ställe vårdcentralen hos Clarita. Hoppas jag får svar denna veckan så det kan bli nån ordning på det här nångång så jag kan börja träna igen. Vågar inte det så länge huvudvärken sitter i. Bläää på alltihopa.

Annars har jag en trevlig vecka att se fram emot. På onsdag bär det av till Göteborg där jag tänker stanna tills på söndag. Har tänkt att hinna med att träffa härliga vänner, heja på Kajsa, Snygg-Tim och Svilling x 3 och alla andra 53000 som ska springa Göteborgsvarvet, umgås med mamma och Petra och bara ha det gött. Mika får den stora äran att ha mej som inneboende under dagarna.


Simma lugnt!!
Så börjar vi en ny vecka mina vänner. Inte för att jag känner någon skillnad mellan helg och inte helg. Jag gör ju samma sak alla dagar, nämligen ingenting. Enda skillnaden är att på helgen är det fler människor hemma när jag gör det.
Det här helgen har ändå gått rätt fort.

I fredags blev det först stan där jag sprang på min kära morbror så det slutade med fika. Hem en sväng och sen stan igen för nästa fika. Det här är verkligen inte hälsosamt men vad sjutton ska jag göra? Fika nummer två intogs med Ida, Mange och Manges kompis Johan (?). Det var en mycket trevlig fika på en uteservering där temperaturen bara sjönk och sjönk... Sen sa vi hejdå till dessa män i uniformer (mmm, män i uniformer lixom, haha) som nu befinner sej i Somalia där dom ska jaga pirater i några månader. Jag hoppas verkligen allt går bra.

Lördag och mormor kom på besök. Det blev middag och våfflor och en promenad i det underbara vädret. Är lite besviken att jag inte fick åka på hennes rullator, det hade varit spännande... 

       
Lite bilder från promenaden. Ja, jag bor på landet. Eller typ i alla fall. =)

På kvällen åkte jag och hälsade på Patrik. I vanlig och underbar ordning bjöds det på te. Jag är ingen te-drickare men det där var riktigt gott. Jag plågade honom med massa bilder från resan innan vi bänkade oss och kollade på The Ghost. En film från 1990 med Patric Swayze, Demi Moore och Whoopi Goldberg. En perfekt film för en lördagkväll och jag behövde ingen förklaring efteråt. 
Vi hann även med diverse trams på youtube. Alla borde verkligen spana in Charlie The Unicorn och Simons Cat. Det är humor på hög nivå. Hur hög nivån nu kan vara kl 2 en lördagnatt. =)

Söndag och huvudvärk utan dess like. Ska bara än en gång oberservera här att jag bara druckit te kvällen innan.  Spenderade större delen av dagen med Twilight. Boken alltså. Nog för att filmen är helt underbar men boken är ändå så mycket bättre. Sen blev det hockey för hela slanten. Först brons-matchen där Sverige tack och lov vann över USA, och sen även finalen mellan Ryssland och Kanada där Ryssland knep guldet för andra året i rad. 


Over and out!


 
Ett stort Grattis till mej själv idag. 21 år på denna jord, fy vad man börjar bli gammal...=)  Det blir en lugn dag iaf. Det är skitväder så jag kommer hålla mej inne. Ikväll blir det middag med familjen.


Bordsskick? Vad hette det sa du? Ska försöka att sköta mej lite bättre idag än vad jag gjorde
här. Stackars Jonas ser helt livrädd ut. =)

Ja, just där bor jag. Nere i högra hörnet av vår avlånga land. Och just så heter filmen som jag och Ida var och såg ikväll. En film av vår vän Svilling och hans kamrater Anton och Patrik som alla 3 tillsammans har företaget Istudios. Det var en film om Blekinge och hur det är att vara ung i Blekinge. De hade följt 3 ungdomar i deras vardag. En tjej från Karlshamn som spelade i ett band, en kille från Sturkö som spelade cs på heltid och en bilgalen kille från Nävragöl. Inte för att jag är insatt i filmbranschen men jag tycker det var en mycket bra och välgjord film. Bilkillen från Nävragöl kläckte ur sej en och annan kommentar som fick alla att skratta gott. Heja Blekinge och TACK för en mycket trevlig premiär-visning.


Ja, vad händer annars i mitt liv? Det är baske mej inte mycket. Var och klippte mej igår. Det blev kanske lite väl kort på vissa ställen men men. Krulligt är bara förnamnet just nu. Jag blir inte av med min härliga förkylning, fortfarande huvudvärk och hosta. Katten har varit i slagsmål och fått en klo i ögat. Jag får förhoppningsvis börja jobba inom en snar framtid, nice. Eldningsförbudet i Blekinge är hävt så nu ska väl alla ut och elda upp majbrasorna som inte fick eldas på valborg. Jag fyller år imorgon.

Over and out.
Det är märkligt hur den där apparaten kan påverka oss (mej?) så mycket som den gör. Känslor och funderingar dyker upp av alla dess slag. Jag har aldrig tittat särskilt mycket på tv, har aldrig haft tid. Mitt kära OC gick före allt, en och annan film är ju trevligt och nån serie emellanåt. Men thats it. Tv-tittande har ökat en smula nu när jag för det mesta bara går hemma om dagarna men inte så där fasligt mycket. Men, det lilla som jag ser kan skapa känslor och funderingar så det räcker ändå. Som den här helgen till exempel. Här kommer helgens tv-redogörelser av och med mej sjäv.

Fredag. Humorgalan. För det första, borde man ens kalla det för humorgalan? Det känns lite fel men det kanske bara är jag som är fjollig. Gripande inslag, fin musk, världsföräldrar till höger och vänster. Ja ni vet. Och så humor, för visst fanns det sånt. Skrattade så tårarna rann när Robert Gustavsson var Tony Irving, det var det bästa på länge. Men så till min stora fråga; Vad har Per Gessle gjor för fel?  Nog för att han kanske är känd för att va lite snål och pengakåt men ursäkta, det här var väl i värsta laget. Även om det var väldigt roligt. =)  Om nu någon läser detta och vet vad han har gjort för dumt så snälla berätta det för mej. Och har han nu inte gjort nåt tycker jag att det drevs lite väl mycket med honom.

Lördag och programmet vi älskar att hata, Robinson. Ja jag lovar, jag ska sluta beklaga mej efter det här men jag måste bara en sista gång. Christian. Vad är det för fel på den människan? Tack gode tid att han inte är med i programmet längre. Hans så kallade tal i början var det mest ynkliga och patetiska jag hört. Bara för att han helt plötsligt insåg att dom hade spräckt hans lilla grabb-pakt och han insåg att han skulle bli utröstad så ger han upp. Fegare människa får man ju leta efter, han kan ju inte ens stå för vad han har gjort. Och så bjuder han på några tårar också. Av vilken anledning? Att jag skulle tycka synd om honom? Jag ville spy på hela tv:n. 
Tur att Lena och jag kunde avreagera oss lite på varandra efter det där...=)

Sådär nu ska jag sluta. Inga fler tv-inlägg på ett tag.
Annars har det varit en trevlig helg. En lugn valborg med Ida, Kajsa, Jesper, Twilight och blåbärspaj. Fredag och grillpremiär med familjen. Att allting kan bli så mycket godare bara man grillar det. Lördag och en sväng på stan där jag lördagade mej i största allmänhet. Har ni aldrig hört uttrycket "lördagar sej" innan? Det hade inte jag heller innan igår. Träffade min vän Svilling på stan igår då han berättade att det var just detta han gjorde, och jag insåg att jag gjorde samma sak. Lördagar sej = går på stan, handlar lite kanske, fikar, träffar trevliga människor.   Söndag och loppis i Brunnsparken med mamma. Vi fick lite sålt och Ida kom på besök. Mycket trevlig helg.


Over and out!