Ja, det gör faktiskt väldigt ont att få en lift i huvudet, vilket hände förra veckan. Sen att det var mitt eget fel och jag får skylla mej själv är en helt annan sak. Fast om det händer nån mer gång kanske jag inte ska skrika AJ SOM FAN högt och tydligt så alla i liftkön hör, kanske inte låter jättebra. =)  En fin bula blev det, som tack och lov nästan är borta nu.
Förutom bulan är det bara trevligt här. Man får se mycket skoj när man står i liften. Förra veckan kom det en dansk (självklart) kille farande hur fort som helst och gjorde en fin krash en liten bit ifrån liften. Det är väl fullt normalt förutom att bägge hans pjäxor typ exploderade och det flög gula plastbitar överallt. Hahaha. Jag vet att man inte får skratta men det såg så himla kul ut. Pjäxorna gick verkligen i tusen bitar så killen fick hoppa omkring i innedelen på pjäxan tills en skoter kom och hämtade honom. Humor. =)  Och sen var det en som fick för sej att han skulle åka lift sittande på sin snowboard. Hans kompis intygade att det var nog bäst, annars skulle han aldrig komma upp. Nehe, vad skulle jag göra.?  Han satte sej som i en pulka och höll knappliften i händerna hela vägen upp. Skumt.
I fredags var jag ledig så det blev åkning hela dagen med Manal, Chrille och Sara ett tag. Det var helt okej även om det blåste orkan på toppen. Säsongens första vurpa blev avklarade då också. Men det är helt och hållet Manals fel. Hon fick för sej att vi skulle åka två på en knapplift och det gick ju bra ända tills vi nästan var uppe. Då välte vi. =)  Resten av dagen åkte vi var och en i liften. Dagen i backen avslutades med AfterSki där det var 100 grader varmt men ganska trevligt.  Hem och vända och sen iväg på förfest i Dalby med pizza och singstar bland annat.  Kvällen på Brants började med pippi i barnhörnan men där stängde dom tyvärr sen. Attans. =) 
Lördag och jobb hela dagen innan det var dags för utgång igen. Denna gången var nåt av det segaste jag varit med om. Ville bara åka hem och sova.  Och sova, det vill jag lova att jag gjorde när vi väl kom hem. Lite för länge. Vaknade fem minuter efter att jag skulle åkt till jobbet. Då får man lite halv panik kan jag lova när man bor 1 mil ifrån jobbet och inte har någon bil. Tack och lov hade inte Sanna och Jörgen åkt så jag kom till jobbet i tid iaf.
Nu är det jobb imorgon oxå och sen är jag ledig två dagar, sköööönt. Då ska jag sova och göra så lite som möjligt.

Adjöss och tack för fisken!!

Så dags fick jag stämpla ut från jobbet igår (eller idag blir det). Skönt. Var inte alls trött sista timmarna. Hrm. Förbokningar kommer bli min död. =) Hade inga större problem med att somna inatt när jag kom hem kan jag meddela. Vilken himla tur att man är ledig idag. Och imorgon oxå för den delen, tänkte jag skulle åka lite då om inte vädret är allt för illa.
Veckan har gått fort, alldeles för fort. Stog i Ovansjö för första gången och det gick nog bra. Förutom att jag har lite problem med den där borren. Jag har en viss förmåga att få med mej själva maskinen upp medans borren sitter kvar begraven i snön. Suck. Det är bara fram med spade, kniv och ett gott tålamod. Och dessa danskar. Jag får panik. Dom fattar ju ingenting, och jag fattar ingenting av vad dom säger. Man kan inte fånga liften om man står 3 meter ifrån den och det är ju bra om det är den som står längst fram som fångar den. Man får se en hel del fina vurpor när man står i liften iaf, haha. Det kom en gubbe och krashade rakt in i trästaketet och landade under liften. Haha, helt klart bäst hittils. =)  Skadeglädjen är den sanna glädjen...  Och appropå liften. Chrille är skyldig mej och Christian en drink. Haha, det var humor...
Sen har det varit hyra resten av veckan och där finns det att göra, nästan hela tiden iaf. =)  Blöta och insvettade pjäxor luktar inte hallon om någon skulle undra. Och jag vet nog mer än vad jag vill veta om Christians relation till pjäxor...=) 
Det finns kunder och så finns det kunder. Jag tycker om dom trevliga kunderna. Dom som är snälla och glada och faktiskt verkar tycka att man gör ett bra jobb. Sen finns det dom som kommer fram och berättar att dom har fått storstryk i badminton av Antonsson bara för att jag råkade ha en BKC-tröja på mej. Sånt är oxå trevligt. =)
Våra bilplaner går det lite si så där med för tillfället. Ett av våra grundkrav är att bilen startar och det är ju mer än vad man kan säg om den i Hagfors. Vilket pucko... Men vi får väl leta vidare. En bil hade ju verkligen underlättat.
I fredags var det partaj-dags igen. Jag slapp köra denna gången. =)  Folks planer om att supa mej under bordet misslyckades tack lov, haha. En trevlig kväll blev det iaf som avslutades med en något baktung bil när vi skulle hem. =)

Fick för övrigt ett mycket fint mejl av Jonathan idag. Kunde inte låta bli att börja gapskratta för mej själv. Han hade hittat en väldigt fin annons på Blocket som han var tvungen att skicka till mej.

http://www.blocket.se/vi/15192614.htm?ca=21_s

Kan det bli mer klockrent än så här? Hahaha. Tror inte det...


Allt för denna gången.  Tjingeling badring.

Igår var det en lång dag. 14 timmars jobb i hyran. Men så kommer det massa folk idag som vill ha skidor. Men det gick finfint tycker jag. Börjar nästan få kläm på det där nu, haha. Bara nästan.
Idag är jag ledig. Skönt. Ska snart ta mej en sväng till konsum så det kan bli lite mat idag. Annars händer det nog inte så mycket idag. Har man ingen bil här vilket jag inte har så är man ganska isolerad här i Sysslebäck.

Simma lungt.
Det blir en kort sådan. Har inte tid med sånt här. Måste sova för imorgon är det upp tidigt och jobb igen.
Har överlevt så här länge iaf.
Följande saker har hänt:
Jag har flyttat två gånger. Eller en och en halv. Vägrade flytta in i det första boendet jag blev tilldelad. Där såg ut som tredje världskriger och lite värre. Nu är jag inkvarterad i Slättne gettot i en lägenhet med Theresia, Manal och Sandra. Funkar finfint.
Jag har varit på skotersafari men denna gången höll jag mej till att vara passagerare.
Jag har tagit skoterkörkort. Tro det eller ej. Haha..
Jobbet har börjat. Har varit 3 dagar i hyran och en dag i liften. Det ska nog bli bra det här. Inga större katastrofer än iaf.
Har kommit fram till att jag inte tycker om danskar. Eller ja. Hade dom spottat ut gröten och pratat lite långsammare så hade jag kanske fattat vad dom sa. Nu är det helt omöjligt.

Det får räcka för idag. Ha det så bra alla där hemma. Jag saknar er dundermycket här uppe i norr. =)


Godnatt