Joråsåatt. Och bilen går bra?
Hade jag haft någon så hade jag kanske kunnat svara.
 
Jaha, klockan är 02:38 och här sitter jag. Gick och la mej 23.30 ungefär och det gick ju bra. Ungefär lika bra som det har gått ganska många nätter sen i höstas. Typ inte bra alls.
 
Har testat både det ena och det tredje för att få ett slut på det här men det går sådär. Inte äta mat för sent, vara ute om dagarna, inget kaffe efter lunch...ja ni vet. Tabletter utan recept och tabletter med recept.
Det hjälpte föga skulle man kunna säg.
 
Så nu är det nya bud; Sömnrestriktion. Det går väl i korta drag ut på att jag inte får ligga i sängen om jag inte sover. Så om jag inte somnar tillräckligt fort så är det bara till att upp och hoppa igen och göra något annat ett tag. Kul. Nej. Men det kanske funkar, vad vet jag. Det lär ju inte gå över på en vecka. Inte på två heller. Men på sikt, ja förhoppningsvis.
 
Så därför sitter jag här. Har redan försökt gå och lägga mej två gånger inatt. Om en stund kanske det är dags för försök nummer 3.
 
 Over and out.
 
Dags för nästa test från Smartson. Den här gången skulle det testas Choklad Mousse och mörk choklad gör ju aldrig någon ledsen. Det var nog fler som hade fått testkuponger till just denna varan för häromdagen var dom tvärslut på Maxi. Igår gick det bättre och det blev ett paket med hem till fredagsmyset hos mamma.
 
Det var ungefär som att göra chokladpudding fast med lite mer kramp i armen. Detta eftersom det skulle vispas med elvisp i ca 5 minuter. Det såg inte så mycket ut först när jag började vispa ihop mjölk och pulver i skålen men det fluffade upp sej väldigt mycket och det blev en hel del till slut. Sen var det bara till att lägga upp det i portionsskålar och in i kylen för att stelna.
 
 
 
Efter ca 2 timmar var det dags för provsmakning. Enligt förpackningen rekommenderades en klick grädde till och jag la på både lite grädde och hallon. Det såg lite roligare ut och hallon och choklad brukar alltid funka bra.
Hur det smakade?
Jo tack synd och klaga ;-)  Den var verkligen jättegod och betydligt mer krämig och chokladig (?) än vanlig chokladpudding. Grädden och hallonen gjorde definitivt inte saken sämre, det var supersmarrigt. Det blev nog ganska lagom stora portioner också. Tror inte det skulle ha varit större, även om det var sjukt gott. Eftersom den var rätt krämig och chokladig var den också rätt mättande.
 
 
 
Kommer helt klart att köpa denna någon gång när det är dags för efterätt.
Mums filibabba.
 
 
 
 
Jag måste skriva ett par rader om spektaklet. Spektaklet man inte kommer undan, hur mycket man än vill. Inte för att jag vill komma undan det, men jag har hört att det finns dom som vill det. Hur sånna människor nu är funtade...
 
Aja. Melodifestivalen. I love it. Vaje år. Varje delfinal. Varje katastrofalt bidrag.
Det är underbart. Lagom komplicerat, lagom fjantigt och ett helt perfekt sätt att slå ihjäl en lördagkväll.
Man får tycka precis vad man vill om Sean Banan, Tommy Körbergs och hans vänner och alla andra spännande bidrag. Men jag älskar dom, även Sean Banan, hur barnsligt det än må vara. Det gaur inte att bli sur när han kliver upp på scenen. Sen är jag ganska glad att han inte vann, det hade varit lite för bra tror jag.
 
Så till den klassiska frågan; Vann rätt låt?
Ja kanske att rätt låt vann men tyvärr var det fel artist. Det är ju bra om vi har någon som kan sjunga även om han blir lite smånervös. Så nej. Usch. Jag är ledsen Robin men du får inte min röst iaf.
Yohio skulle ha vunnit. Utan tvekan. En bra låt och lite annorlunda utstyrsel, det hade varit perfekt? Hur tänkte Robin där; "Jag tar det mest tråkiga jag har i min garderob, det känns rätt för schlager."
HALLÅ!! WAKE UP!! Mer rosa och mindre beige tack.
 
Nu vann inte Yohio som vi alla vet och vem ska vi skylla det på? Europa bli bra. Är det någon som har förstått varför dom över huvudtaget får vara med och rösta i din SVENSKA finalen, i den SVENSKA uttagningen. När SVERIGE ska bestämma vem som ska representera dom. Helt obegripligt i min öron. Och det gick ju inte helt fantastiskt sist svenska folket tyckte en sak och den europeiska juryn en annan. Jag är ledsen Martin Stenmark men det gick faktiskt ganska dåligt då.
 
Och så till det där jag helst inte ens vill nämna med risk för att hela min blogg blir illamående.
Ursäkta mej men Carola, vem fan hade släppt ut henne?
Och vad hade hon gjort med låten som en gång i tiden var bra? Och vad tänkte hennes stylist med? Många frågor kräver svar, Gud kanske har svaren...
Tack publiken för att ni räddade situationen någorlunda.
 
Allt om schalger för denna gång. Nu är det snart dags att börja tagga Eurovision.
 
Avslutar med ett litet kort jag hittade på ungdomsmottagningen, dom har så fina små budskap att dela med sej av. När allting känns lite jobbigt, då känns det nog så. Eller? ;-)