Sista natten med gänget

0kommentarer

För det första: Tuss fungerar igen. Det räckte att Stefan kom hem, tittade på Tuss, satte i sladden och väggen och wroooooooooooom så var han igång igen. Jaha. Tack för den Tuss. Var det bara för att vi var tre tjejer som försökte få igång dej? Jaja, nu fungerar han igen och det var ju lämpligt med tanke på att vi ska flyttstäda lite.
Stefan har även lyckats laga rullgardinen som tydligen inte alls var sönder. Som jag kämpade liksom.
Nu kanske han har mött sin överman dock, das tvättmaskin har väldigt konstiga saker för sej idag. Vi får väl se hur det slutar. Och helt ärligt, jag ska bo här i två dagar till...det kan vara så att jag inte bryr mej supermycket.

För det andra: SOMMARLOV!! Ja det är helt sant. Tenta nummer två avklarades och vi kunde äntligen få njuta av att inte plugga. Eller ja, inte för att vi pluggat sönder oss innan, men nu behövde vi inte ha dåligt samvete för att vi inte pluggade. Skön känsla.
Det blev en liten tentafest kvällen efter sista tentan. Middag på stan med Ellen och Ruth först och därefter klassmys på Helsingkrona halva natten. Vi sjöng som vanligt väldigt vackert (?!) och dansade runt mellan köket och Klaras golv. Tack för det här året kära klass, vi ses till hösten. =)

För det tredje: För sista gången skulle vi sova tillsammans i lägenheten på Stiftsvägen. Ja alltså i varsitt rum var tanken. Men det blir sällan som man tänkt sej. För det första var pappa på besök och skulle få den stora äran att snarka ifred på nedervåningen. För det andra hade Kanada-resenären Stefan hittat hem och hans rum var fortfarande aningens Ruthifierat så att säga.
Det hela slutade med att vi fick världens bästa idé. Eller vi tyckte att det var världens bästa idé där klockan halv 1 i onsdags natt; Vi sover alla i Susannes rum. Stefan i extrasäng, Ellen på luftmadrass och Ruth och jag skavfötters i sängen. Typ världens bästa läger någonsin. =)
Det bästa var när lampan släckts, det var ganska så knäpptyst och Stefan kläcker ur sej: Är det nu vi ska ha tjejsnack?
Efter att vi skrattat färdigt åt denna kommentar började helt enkelt tjejsnacket, ingen kom undan. Någon kommer att ha men för livet efter det tjejsnacket och det är inte dom tre tjejerna...


En väldigt bra idé halv 1 på natten...

Kommentera

Publiceras ej