Fiffi?

0kommentarer

Okej, vi skulle inte cacha. Vi skulle inte äta tacos. Vi skulle göra normala saker. Nånting annat än vad vi brukar.
Hur det gick? Gissa...

Men det gick faktiskt lite bra. Vi tittade inte på ett enda Glee-avsnitt. Vi lagade inte tacos, vi åt det ute istället, haha...
Och vi cachade faktiskt bara en liten stund och det slutade med att vi fick åka till polisen. Det är inte riktigt så illa som det låter. Vi hittade tyvärr inte den jäkla cachen där allt alltid är grönt men istället hittade vi en bortsprungen hund. En väldigt söt liten hund som numer heter Fiffi i vår värld, nåt var vi ju tvugna att kalla stackarn.
Någon ägare till Fiffi dök tyvärr inte upp där vi satt mitt i skogen och det blev några telefonsamtal till polisen innan det beslutades att vi skulle komma in med henne. Sagt och gjort, vi åkte till polisen och lämnade av vår nyfunna vän. Det tog emot, hade väldigt gärna tagit med mej henne hem. Det kanske inte Fiffis ägaren, som ringde senare på kvällen och tackade för hjälpen, hade uppskattat lika mycket...


Lena, Fiffi och Emil.

På söndagen skulle vi göra något helt normalt. Vi skulle gå på stan. Det händer typ aldrig när jag och Lena (ja det är alltså Lena det här inlägget handlar om) och det finns vissa anledningar till att det aldrig händer.

Första gången vi gick på stan kom vi hem med varsin skitful klänning för 25 :-. Andra gången vi gick på stan shoppade vi i för sej ganska normala saker men alldeles för mycket, för pengar vi inte hade.
Nu var det alltså tredje gången gillt som gällde.
Så här gick det: Stan var stängd. Så vi cachade istället. Förlåt.

 

Avslutade helgen med att iaf åka till A6 och undersöka en JC-outlet.

Bättre lycka nästa helg, när den nu infaller. =)

Kommentera

Publiceras ej