När Mickelbyn 41 blev Mården 94

1kommentarer

Sex i påsen, betala för fyra

Så var det dags för det underbara Mickelbyn 41-gänget att träffas igen. Och vi hinner baske mej inte komma fram till Branäs innan det är mer kaos och skandaler än vad en normal människa upplever under en livstid. Underbart. =)

Bilen från Karlstad var inte full. Den var helt över-super-dunder full. Och det var innan vi hade stannat och storhandlat på ica. Men efter att ha klarat av storhandlingen som bland annat innehöll att slänga Manal i frysboxen så lyckades vi på nåt sätt få in all mat i bilen också och rullade vidare.

Väl framme i Branäs fick vi inte bo i vår älskade Mickelbyn 41 utan det blev Mården 94 nu. Men vad gjorde väl det, den stugan hade ju både ett solvänligt tak, mysko rivjärn och en pytteliten bastu.

Påskhelgen har sen varit mycket fin med fest, solning, mycket trevligt folk, mer fest, mat, after ski, bastu, bakfyllor, en viss ständig omflyttning av sovplatser, ännu mer fest och en borttappad nyckel.

Vaa? Skidåkning? Skulle vi åka skidor också? Nej vet du va. När termometern visar 23 grader och man kommer där i underställ, termobyxor och skidor så undrar man lite vad man håller på med. Så vi slutade innan vi undrade för mycket.  Backarna var puckelpist och den lilla snö som var kvar hade samma konsistens som halvsmält sorbet. Med dom förutsättningarna och en strålande sol på himlen så parkerade vi i solen och satt där istället. Hur gött som helst. =)

Tack för en helt underbar helg mina vänner. Saknar er redan i massor. Jag hoppas verkligen vi ses snart igen och gud vet vad som händer då...
Och bara så ni vet:
- I Branäs får man stå för sina konsekvenser.


=)

1 kommentarer

mika

14 Apr 2009 09:56

inlägget jag såg fram emot!!

Kommentera

Publiceras ej