Sista natten med gänget

0kommentarer

Ida, Jennifer och Linda. Det var bara Mathilda och en köttfärspaj som fattades. =) 
Vilka underbara människor ni är.



Igår hade vi alltså lite hejdå-partaj. Kvällen började med att Ida la en pizza på golvet. Haha. Det är inte riktigt så äckligt som det låter.
Kvällen fortsatte med High School Musical, vad vi kallar en sån film kan jag inte skriva här. Det här är en barntillåten blogg. =)  Det fixades och donades, Idas kompisar dök upp och det var tjej-förfest på hög nivå. Vi åt chokladpudding och diskuterades hundbajs. Samtidigt. Do not try this at home! 
Vad vore väl en förfest utan Singstar. Alltid lika skoj, även om jag och Linda är med. Vi ber om ursäkt till alla grannar och hoppas att ni kunde sova ändå.
Vi hamnade sen i staun efter allsång på bussen. Först på PlayBar och slutligen på Pirren. Musiken där är varierande.  =)  Vi tackar för diverse dansuppvisningar under kvällen.  Med ömma fötter och regn var vi sen hemma vid 4, Hungrig var ordet då. Tyvärr var det bara Jennifer som hade pizza kvar, all annan pizza hade vi ju lagt på golvet....=)

Brukar aldrig kunna sova länge efter en utekväll men sov som en död tills Lindas klocka började låta. Vi åt lite frukost och kollade på White Chicks innan det var dags för avsked. Börjar en gråta börjar nästa gråta....
Men vi kommer hem, jag lovar.  Och nej, vi ska inte sakna er för mycket. Bara lite.  Tack för en mycket trevlig kväll tjejer!







Peace Out!

Kommentera

Publiceras ej