One night in Bangkok

1kommentarer

Idag ar det sista dagen i Thailand. Vi har nu varit i Bangkok i nastan en vecka och andats avgaser. Jisses vad bilar det finns har. Lite har vi hunnit med. Vi har lekt turister pa heltid en dag och besokt alla sevardheter har i stan, mer eller mindre intressanta. Vi har atit en massa mat och efterratter, vaniljglassen har ar supergod, mycket battre an hemma. Vi har shoppat pa tok for mycket, det ar galet billigt har. Far val se om vaskan gar igen ikvall, haha.

Det ar sjukt egentligen vilken skillnad det ar har mellan dag och kvall. Det ar precis som om hela Bangkok vaknar upp och blir ett mycket trevligare stalle pa kvallen, i alla fall har i backpacker-gettot dar vi bor. Pa kvallen ar det massa folk, restaurangerna finns overallt och shoppa kan du gora hela natten om du vill. I love it =)

For ovrigt sa far inte Thailand vara med pa Pizzasallasland, for har fattar dom ingenting. Sa det sa.

Igar kvall passade vi pa att ta en ansiktsbehandling. Guuuuud vad skont. Ca 45 kr for en timmes behandling. Det var skrubb och masker och varmt och kallt och gud och hans moster. Vi kande oss som tva dockor i anskitet efterat. Myys.


Imorgon bar det av till Manilla, Filippinerna.


Simma lungt.



1 kommentarer

mika

04 Nov 2008 09:34

Kan inte fatta att ni ska till Filippinerna! Herregud. Och ärligt, 45 spänn för en timmes ansiktsbehandling? WE LIKE. keep me posted.

Kommentera

Publiceras ej