Midsommar

1kommentarer

Bland kökslådor, blåsväder och underbara vänner! 

Mer än halva min midsommar afton bestod av tåg- och bussresor kändes det som men det var det värt. När jag hoppade av bussen vid Stockens camping stog hela min välkomstkommitte där med ballonger och allt. =)  Även en mysko journalist från nån tidning var där, eller hur det nu var Fredrik.
Kvällen blev mycket trevlig. Först lite lekar under ledning av Fredrik. Det är faktiskt inte det lättaste att ha en tampong i ett snöre runt magen och sen försöka få ner den i en flaska full med vatten, få tampongen att svälla så att den fastnar i flaskan så man kan springa med den till mål. Jag lyckades inte. =) 
Sen blev det mat på restaurangen. Tur att vi kom så personalen fick lite att göra. =)  Det blåste en smula så det var lite småkyligt ute. Maten var supergod och självklart blev det glass och jordgubbar till efterätt. Kvällen avslutades med dans på dansbanan, mys i husvagnen och bara jättetrevligt skitsnack med vännerna. Vissa försvann dock till andra husvagnar...=)

Lördag och midsommardagen. En lugn dag. Emma och Fredrik tackade för sej och de förstår nog inte riktigt vad dom missade. =)  Mika började jobba på eftermiddagen så vi andra tog hand om hennes husvagn. Oj vad bra det gick .=)  Vi började med en liten promenad i Stocken. Hur fint som helst. Sen skulle vi grilla lite och dumma svenskar som vi är skulle vi självklart sitta utomhus. Om det blåste mycket på fredagen är det inget mot vad det blåste denna dag. Hahaha. Det är nog första gången jag har behövt jaga min mat. =)  Chrille skötte sitt jobb som grillmästare helt exemplariskt och vi andra gjorde så gott vi kunde får att hålla i allt annat så det inte blåste iväg. Papptallrikar är inte bra i sånt här läge. Efter mycket om och men och gapskratt gav vi upp och flyttade in i husvagnen. Då hade följande redan hänt:
Den godaste dippen vi hade hade fått ett juice-paket över sej. Dip med juice-smak är inte gott.
Den andra dippen hade fått öl och cider i sej. Inte heller så gott.
Chipspåsen hade spridit ut sej lite på gräset.
En tallrik med champinjoner hade tagit sej en liten luftfärd och delat ut svampen till marken.
Allt vi hade dukat fram på bordet stog inte längre på sin utgångplats.
En sammanfattning. ORKAN!!!
Efter denna mycket trevliga grillfest blev det mästerskap i minigolf där jag vann en förkrossande seger. =)   Sen blev det efterrätt och vi lyckades även förstöra den tredje och sista dippen. Aja, det var gott så länge det varade. KVällen fortsatte sen med diverse kortspel och drycker. Man skulle nästan kunna säg att det blev lite mycket. Hahaha. Men kul hade vi. Vackra sånginsatser, fina kort och filmer och mat så det räckte och blev över sammanfattar nog våran lilla tillställning í husvagnen.  Sen beslöt vi oss för att tralla bort till  restaurangen där Mika jobbade. Vet inte om det var en så himla bra ide så här i efterhand. =)  Tror inte vi säger så mycket mer. Vissa fick iaf åka bil hem till husvagnen. Det var säkert hela 400m. Haha. Tack för en underbar kväll.

Till sist ett stort TACK till Mika som stog ut med oss hela helgen. I en husvagn. Eller ja. Chrille och Anna bodde ju i ett tält som höll på att blåsa bort men ändå. Och om ni nu nångång åker och hälsar på Mika och letar efter något i husvagnen så leta i kökslådan. Där fanns allt.  Bland annat en bh, dator och yoghurt.




1 kommentarer

Mika

26 Jun 2008 22:09

älskar att läsa din blogg när man väl är med i handligen. då man faktiskt fattar något. du skriver så roligt att jag sitter och gapskrattar medan jag läser. eller kanske beror det på att jag tänker tillbaka på händelserna? kul var det iallafall. ses vi i göteborg i aug? hoppas verkligen det, dags för nästa reunion.

Kommentera

Publiceras ej