Trillingarna Toffs

0kommentarer

I helgen var vi tvugna att ha en liten återträff, nu när jag hittat hem från Branäs igen. Det blev en mycket lyckad kväll. Vi började hemma hos Ida där det blåde blev lite mat och efterätt. Vi är duktiga på det där. Haha.
Är pajdegen klar?
Nej, mer socker. Det knastrar inte tillräckligt mycket i tänderna än.
Gott blev det iaf. Kvällen fortsatte med schlager-spel. Vad annars?  Äntligen några som förstår sej på det här med schlager. I Branäs tittade dom mest konstigt på mej när jag kunde sjunga med i varenda schlager. Här är det fullt normalt. =)  Det blev en spännande fajt och jag vet inte vem som vann. Det gjorde vi nog allihopa.
Sen bar det av in till staun och Playbar. Där träffade vi en hel del trevliga människor, alltid kul och träffa gamla bekantskaper. =)  Som alltid landade vi tillslut på Pirren, vad annars när man är i Karlskrona. Där svängde vi loss hela natten. Lite väl trångt ibland och då rekomenderas inte hopp-i-ring.dansen. Haha. Jennifers ursäkter för att inte dansa på slutet var väl kanske inte dom bästa. På grund av detta fick jag gömma mej för vissa personer på nattbussen hem. Haha.

Ida och Jennifer. Ni är väldigt bra att ha.


Jifer, Ida & Suss

image374
Trillingarna Toffs

Har en sån gammal härlig bild på oss så den får vara med den oxå. =)

image375

Kommentera

Publiceras ej