SNÖÖÖ=)

1kommentarer

Jaaa!!  Idag kom den första snön för den här säsongen till Karlskrona. =)  Inte för att det la sej men nu har jag iaf sett snöflingor falla ner. Eller falla och falla. Det snöade på tvären. Och kallt är det oxå, och halt. Och några vinterdäck har vi inte än så det är lite nervöst att köra omkring, det går inte riktigt så fort som det brukar. Men hellre det än att hamna i diket eller nåt annat trevligt, Men det ska tydligen bli varmt till helgen igen så då kan man lika gärna vänta med vinterdäcken.

Idag på jobbet var det en trevlig dag, den gick så himla fort. Helt plötsligt var klockan 16:40 och jag fick gå hem. Det har varit planeringsmöte så då var alla stationscheferna på besök. Dom är trevliga även om vissa kastar körningsliggare i vattenpölar. Tack, den ligger nu på tork i mitt rum. =)

Träningen ja. Den gick bara bra idag, jag och Anna kämpade på. Men denna Bertil. Herregud. Han är verkligen raka motsatsen till Folke Horney. Folke kan få en hel klass att somna bara genom att säga Godmorgon, vill ni vara snälla att slå upp sidan 27. Med Bertil i närheten är det inte en chans i helsike att man somnar. Vad får människan all energi ifrån? Ett mysterium...

1 kommentarer

BEA

13 Nov 2007 22:19

Man blir så himla glad av snö:)!
Fin blogg!

Kommentera

Publiceras ej