Midsommar!

0kommentarer

Tittade man ut genom fönstret fick man ingen riktig midsommarstäming. Regn regn och regn. Men det gjorde inte så mycket. Med trevliga människor kan även en regning dag bli helt kalas.
Jag började med en tågfärd till Karlshamn. Där plockade Linda, Lisa, Mia och Frida upp mej så bar det av till CityGross för den den stora shoppingen inför kalaset. Att handla till 20 personer är väldigt spännande. Tror det är en av de roligaste shoppingturerna jag har varit på. Där kom vi fem med varsin vagn och dom fylldes ganska snabbt. Damernas planeringslista stämde väldigt bra ibland och lite mindre bra ibland. Roligast var nog salladen. Där hade dom planerat sallad för 60 kr. Vet ni hur mycket sallad det är?  Hahahaha.  Typ 10 kg. Jag och Frida höll på att bryta ihop vid grönsakerna.  Dom hade även ketchupflaskor som hade räckt till halva Karlshamn. Prinskorven var tyvärr slut men vi köpte vanlig korv och delade. Jättepraktiskt. =)
Tillslut hade vi fyllt våra vagnar och lite till. Jämfört med planeringen så gick vi 600+ på denna shopping. =)
Hem till Rebecka med allt och började midsommar på riktigt. Vi lagade mat till höger och vänster.  Killarna var lite mer manliga och grillade i ösregnet. Tur det fanns markis. Vi andra skrubbade potatis till förbannelse. Sen blev det ändå en hel kastrull över som vi ställde ut bland cyklarna. =)
Ute på den altanen åt vi sen maten som blev mycket god. Det var lite hål i taket men det lagade Lill-Patte med en servett och tejp. Imonerande, han har ju trots allt bara gått BF. =P
Sen åt och sjöng vi för glatta livet. Man kan ju inte snapsa utan snapsvisa. Teobald Thor är dock lite för lång som snapsvisa. Snapsen bjöd aupan på, eller hans pappa kanske. Haha.

Jordgubbar hör midsommar till och vi hade så det hade räckt till ett helt kompani. Att stå och rensa alla dom var spännande. Vi var kanske lite för många som försökte hjälpa till. =) Sen åt vi jordgbbar och glass. Mums.

Även regnet blev på bra humör sen och försvann. Då blev det fotboll i trädgården. Vi och alla sniglar. Örk.
Sen blev det lite lagom fest hela kvällen. Musiken varierade kan man väl säg. =)  Mitt i natten nångång dök Rebeckas föräldrar och ena syster upp så då fick dom vara med. Disco i tv-rummet med Willy Olsson, vilken stjärna. =)   Vi gjrode även ett tappert försök att sjunga för lilla Birgitta som nyligen fyllt år men jag vet inte om hon uppfattade detta. Kanske bäst så...=)
Framåt småtimmarna sen var det dags att sova. Mys. =)    Av någon anledning satta vi upp mitt tält men det var ingen som sov där sen. Heja. Istället blev det läger inne på altanen. Ungefär som på KF. Folk sov lite här och var.
Efter lite sömn var man sådär lagom övertrött på morgonen. Kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om där ute på altanen men himla roligt var det säkert för jag skrattade åt det mesta. Just det, giftermål mellan vissa personer hade varit humor. =) Och majs i skorna är betydligt roligare än vad det låter.
Lördagen gick åt till att städa, slöa och packa ihop mitt tält. Innan jag, Lisa och Maria åkte hem hann vi höra när Lill-Patte berättade om sina hårtvättningar.  Han kom lite förtvivlad ut ur duschen efter träningen och frågade var det var för skillnad på shampo och balsam. Hahaha. Jag var tvungen att skratta lite. Han hade blivit lite bekymrad när det inte började löddra. Tvätta inte håret med balsam. =)

Tror vi slutar historien här. Det blev en trevlig tillställning. Tack ALLA!!!   =)

/Susanne



Kommentera

Publiceras ej