Vi skulle till Värmland, hamnade i Småland

0kommentarer

Det blir inte alltid som man tänkt sej.
 
Hade tänkt åka till Branäs över påsk, träffa Mickelbyn-tjejerna och bara ha det gött i solen.
MEN.
I början på veckan dök den upp, den trevliga magsjukan. Tack. Eller jag ska väl inte klaga, jag klarade mej rätt bra. Var bara trött som en överkörd katt och matlusten var väl inte på topp. Men som sagt, det fanns vissa här i huset som mådde betydligt sämre och inte förrän på fredagen, eller ja, lördagen var vi nog helt med i matchen igen.
 
Så något Branäs torsdag-söndag blev det inte. =(  Så himla typiskt. Vet inte när jag ska få träffa mina Branäs-tjejer men inte blev det nu iaf. Hoppas ni hade en kalashelg och att både Brants och Mickelbyn står kvar. =)
 
Jaha, så vad gjorde vi istället? På fredagen masade vi oss hela vägen till Kosta Outlet, bara för att se nåt annat än vardagsrummet. Vi var lite trötta på det efter X antal dagar i soffan.
Är rätt nöjd att jag kom ifrån den där outleten med bara ett par skor och en klänning, som dessutom inte ruinerade min stackars plånbok. Fredrik däremot slog på stort och köpte ny kostym, detta efter att ha provat kostymer i evigheter så både han och den stackars expediten var helt slut. Men stiligt blev det till slut.
 
Helt färdiga på kvällen däckade vi i soffan ännu en gång.
Lördag morgon och Småland stod på programmet även idag. Det blev några dagars påskledigt i Eskilstorp och jo, det gick att åka skidor där också. Kanske inte lika stora backar som i Branäs men skidspår och fint väder fanns det. Eskilstorpasjön runt var lite mer min grej än Tjejvasan. Nu var det mer promenad med skidor, inte en backe så långt ögat kunde nå, 3 km istället för 3 mil och dessutom inslag av trevliga fika- och grillpauser. Helt underbart! Och solen gjorde sitt och skapade en väldigt svag men ack så snygg mössbränna, det är nästan så man saknar den.
 
Kvällarna spenderade vi i Bredaryd City med god mat och trevligt sällskap. Det blev en väldigt bra påskhelg ändå, även om jag hellre hade velat vara i Branäs. Men det får bli en annan gång. Avslutar med lite bilder från helgen och ja, det är april. Vår alltså om man ska tro kalendern, framför allt i södra Sverige. Men ja, det ser rätt vintrigt ut i mina ögon och jag klagar inte... =)
 
                    
 
       
 

Kommentera

Publiceras ej