Idag var ytterligare en sån där underbar vårdag. Varmt var det också. Har gjort lite vettiga saker idag iaf. Först var jag och mamma i stan och gjorde av med lite pengar. Inte så vettigt kanske men kul. Sen skulle jag upp på vinden och leta fram lite sommarkläder och sommarskor. Kan ju vara bra att ha nu när det är varmt, och framför allt med tanke på en viss Cypernresa på fredag. Men ja, iaf, vår vind är helt bäckmörk även om man tänder lampan. Man hittar verkligen ingenting. Så vilken himla tur att jag är orienterare och äger en pann-lampa. Så det var bara på med lampan och upp och leta. Mamma tyckte det här såg väldigt mysko ut och var tvungen att ta ett kort. Skor hittades i mängder. Man skulle kunna tro att vi öppnat skoaffär här när alla stog uppställda på altanen. Så är det inte.Matlagningen stog jag för idag, det blev kycklingwok. Mums. Sen skulle jag och Mamma gå ner till Plantan och handla lite gödsel och jord. Det praktiska med att bo så nära en trädgårdshandel är att man bara tar skottkärran och så kör man ner. Hur bra som helst. Nu gick det inte så himla bra. Jag ska nog ut och övningsköra med skottkärra nån dag. Mamma lastade den full med diverse saker och jag skulle köra. Heja. Nej. Jag skyller allt på att den var fel lastad, allt låg på en sida. Så det hela slutar med att jag och skottkärran välter mitt på parkeringen. Tur man kan bjuda sina medmänniskor på ett gott skratt ibland. =)

Träningen ikväll var jobbig. Imorgon ska jag sparka ut mej själv på en långrunda. Sen är det ju valborg. Grillning hos Hence står på planeringen.

Over and out.

När Glassiären öpnnar i Karlskrona så är det vår på allvar. Nu har ju den vatt öppen ett tag men jag har inte haft tid att gå dit. Men igår blev det premiär för mej och Ida. Det är lixom nåt man bara måste göra om man bor i den här stan. Mums!!  Små glassar vet dom inte vad det är där.

image377


För övrigt så blev det inte så mycket vettigt gjort igår. Var lite ledare på ungsdomsträningen och det gick bra. Vi behövde inte ut och leta efter några barn.
Tack och hej.
10-Mila är alltid 10-Mila. Det finns nog inga andra än orienterare som förstår det där med att sitta uppe en hel natt och titta på guppande pann-lampor i skogen. Men enligt mej är det en av årets bästa helger. Så även i år och mycket tack vare denna underbara klubb Ronneby OK. =)

Uppresa med tjej-minibussen. Där var humorn på hög nivå när Ankan och Lena börjar berättar historier om allt dom hittat på. Allt från konstiga växlingar till madrömmar om gräddbullekartonger. Haha.  Mat stannade vi och åt ovanför E4 och jag menar verkligen ovanför E4. Lite läskigt när lastbilar körde under där vi satt och åt, då gungade borden. Läskigt. =)
Väl framme i Rotebro IS klubbstuga där vi skulle bo blev det lite problem. Dom kan inte vara en stor klubb för så mycket plats var det inte. Och på den lilla platsen som fanns det så var det möbler och framför allt stolar överallt. Alla dessa stolar, herregud, vad har dom alla till? Så första timmen gick åt till att försöka ställa undan stolar. Under soffor, bakom hyllor, i garderober och ja, lite överallt fick vi lägga stolar. När sen Ankan kommer på kvällen och klagar på att det inte finns nån stol att sitta på visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta. =)
Chrille hade demonstration av gamla orienteringsskor som han hittade i klubbstugan. Haha. Stackars fötter säger jag bara. Kunde ju lika gärna haft en planka på foten.
Efter att ha ätit lite och i stort sätt täckt varenda kvadratmeter av golvet med luftmadrasser som somnade iaf jag ganska gott.
Lördag och första klassen skulle klaras av, den öppna. Rok ställde upp med ett lag och det gick ju faktiskt hur bra som helst, seger för Jacob, Olof och Björn. Grattis!!!  Vi som inte var på plats på TC följde det på förläggningen vid datorn och webb-tv. Att sen Christer sprang efter segerlaget och råkade trilla på tv gjorde ju inte saken tråkigare. Hahaha, det såg för roligt ut.  Sen blev det en liten promenad i finvädret innan det var dags att köra ungdomslaget till tc. Olof och Fredrik vågade åka med mej, fast Birgitta var ju med tack och lov. Tillbaka till förläggningen och lite mat innan det var dags för damerna att ge sej ut till tävlingen. Självaste kungen fick starta damkavlen. Den där kungen är en trevlig prick, vi fick ju ha 10-mila vid hans slott Rosersberg och han satt till och med ute vid en av radiokontrollerna och rapporterade ett tag. Heja kungen lixom. =) 

image376
Rosersbergs Slott mitt i 10-Mila-natten =)

 Jag fick springa andra-sträckan. Mycket löpning var det och det blev 6 jäääätelånga kilometer innan jag var i mål. Pust. Och man bör inte springa till sexan innan femman. Det är dumt.  Våra två damlag kämpade på bra och vi klarade omstarten, alltid nåt. =)
Förläggningen igen och ännu mera mat, tur att man inte äter på sånna här resor. Hann tyvärr inte ut till att se herrstarten vid 22 men från andra-sträckan var jag på plats. Nu började det där mysiga. Sitta där i mörkret och följa tävlingen. Fast nästa år får vi satsa på solstolar Ida, pall är inte skönt i längden.  När dom gett sej ut på långa natten började min taxi-verksamhet. 3 timmars minibusskörande.  TC-förläggning-TC-Arlanda-TC-förläggning-TC. Den turen hann jag med. Fast jag hade sällskap. Christer tyckte inte att jag skulle köra själv när det var mörkt ute så han åkte med mej i 3 timmar. Haha. Det var ju en spännande upplevelse. Vi försökte så gott det gick att följa tävlingen på radio. När vi vid 4-tiden kom tillbaka till tc började det ljusna. Då gick jag och parkerade på en luftmadrass utan luft med Karna, Tim och Ida. Där var jag i stort sätt kvar hela morgonen sen. Mycket trevligt. Joel kom och hälsade på men det slutade bara i brottningsmatcher. =) Det blev många spurtstrider i år och det är faktiskt lite roligt. Till skillnad från sånna år där man vet efter 6 sträckor att Halden kommer vinna. Så blev det inte i år. Fajt in i det sista där Kristiansand till slut tog hem segern före Halden och Södertälje.
En riktigt kämpe är oxå sistasträcks-löparen i vårt lag. Heja Simon. Löpare som gjorde sin tävlingsdebut (tror jag)  nu i helgen. 17,5 km på 10-Mila. Vilken debut lixom. Grymt bra kämpat, hoppas du inte är alltför avskräckt av orientering. =)  Hans kommentar "orientering är en tuff sport" efter målgång är en fin kommentar.
Efter ännu mera mat, städning av förläggning där fick ställa fram alla stolar igen var det dags att åka hem.  Hemresan slår nog uppresan. =) Efter att ha varit vaken över ett dygn så blev det så där härligt övertrött stämning, iaf sista biten. Då spårade det ur ordentligt. Tekniska klubben bestående av Lena och Ankan satt där fram och fick inte riktigt ihop det här med mobiltelefoner. Lena hade inget ljud på sin men hon kunde få låna lite av Ankan för hon hade för mycket ljud. Den som missar hennes rignsignal är döv.  Sen blev det massa spåningar till spexet. Herregud, det här vill jag inte missa. Haha. Stackars Simon som fick åka med oss. Fast han skulle ju hoppa av vid sjukhuset så det kanske är lugnt. Haha. Så illa var det efter sista sträckan. =)  Chrille-pump hade tydligen inte bara gjort vurpan i tv under helgen. Han råkade även halka i omklädningsrummet och låg där på golvet och kläckte ur sej "här var det halt, man får akta sej".  Hahaha.
Vilken trevlig helg. Orientering är en fin sport!  =)
Så var det hög tid för ett Borgen-besök tyckte jag. Tisdag till torsdag fick dom stå ut med mej. Åkte ner till skolan på tisdag, på så sätt slipper man ju laga mat. Inte för att jag hade saknat skolmaten så där jättemycket men ändå, den gick ner. Sen gick jag på lektion, ja helt frivilligt. Marcus, Folke och Petter hade bild och det verkade trevligare än att bara sitta och glo. Plus att Elisabeth är världens trevligaste lärare. Jag fick en genomgång av vad en rymdfarkost var, inte för att jag vet om jag fattade men tack ändå. =)  Det var faktiskt väldigt trevligt att träffa både Elisabeth och flera andra gamla lärare som jag sprang på i korridoren. Det är en speciell känsla att va på skolan men att inte ha lektioner att gå till, haha.
Sen var det träning. Vet inte om vi ska säga så mycket om den. Jag och Annika och en orienterings-bana är ingen lyckad kombination. Stackars Poe, han måste undrat om det fastande nåt i huvet på mej under 3 år på orienterings-gymnasiet. =) Jaja, vi hade ju roligt iaf och garanterat längst kilometertid.
Tillbaka till Borgen och mat hos Frida, tackar för det. Matlag är alltid matlag, det saknar man här hemma. Sen skulle visst sällskapsrummets möbler och en jäkla massa annan bråta flyttas från fyran till ettan. Tur jag är stor och stark och kunde hjälpa till. Jag bar iaf en sladd och en skylt. Roligast var att försöka få in allting i hissen. Sen upptäckte man att hissen var för ltien och då fick man knappt ut allt vi hade tryckt in. Haha. Heja. Romulus (?) var där och övervakade. Det är en mysko prick det där..  Natten spenderades hos Rebecka.   Det känns alltid lika bra att sen vakna och börja rota igenom någons kök för att se om man hittar lite frukost. Rebecka var en mycket bra frukostmänniska.
Mätt och belåten trallade jag bort till Annika som började sent dagen till ära. Vi gjorde något som jag känner att vi har gjort ett par gånger innan, vi bakade kladdkaka. =)  Men vi hade inte tid att provsmaka den för Annika skulle iväg till skolan så vi ställde den under soffan på svalning.  Dagen spenderade jag sen på skolan. Åt mumsig (hrm) skolmat en gång till men skippade lektioner idag, en lektion i veckan får räcka. Tog mej en promenad i den underbara vårvädret. Gick väl i stort sätt skogskampen-banan. Så fint så. Hann lagom tillbaka till träningen började. Synd bara att ingen annan var i tid. Dagens ungdom...=)   Träningen började med löpskolning. Även Lasse var på träningen idag och hann hade med sej en videokamera. Usch. Varför skulle jag hälsa på just då. Såg säkert jättevackert ut när jag försökte genomföra seriös löpskolning. Efter det var det 2/2 intevaller. Ny runda hade dom hittade minsann med världens mördarbacke. Fyyy vad jobbigt. Kämpade mej igenom 4 intevaller, det fick räcka. Och så lite Maq som avslutning, vad annars. Det var nytt upplägg på maqen, helt på eget ansvar. Tror inte det är en så himla bra ide, men det är min åsikt. Deltagarna på maqen var lätträknade. Herregud, var är allt folk?  Jag och Rebecka kämpade oss igenom några maq-övningar, sen fick det räcka med träning. Så här mycket har jag inte tränat på länge. =) 
Hem och laga mat med Annika. Det blev smaskig kasslergryta, inte så nyttig kanske men men... Sen blev det ännu en riktigt Borgen-kväll på Borgen. Försökte hjälpa Jennifer att plugga lite men jag har verkligen glömt allt. Pinsamt. Det blev fika med Annika istället, vår kladdkaka blev exemplariskt god. Daniel fick oxå vara med på fikastunden. Sen försökte vi kolla på massa trevliga klipp på youtube och det hade vi säkert fortsatt med en stund till om det inte vore så att Annikas dator inte är som den ska och stänger av sej hela tiden. Det förstör lite av nöjet.  Rebecka kom instörtande sen efter att ha sett på skräckfilm, haha. Hon fick lite kladdkaka som lugnande. Tur jag sov hos henne sen...haha.  Packade ihop mej på torsdag morgon sen efter att ha ätit ännu en smarrig frukost hos Rebecka. Hälsade på lite till på skolan innan jag körde hemåt. Hoppas det gick bra med eran rymdredovisning grabbar. =) Och bara så alla vet, man bör inte ha grillfest i rymden.

Tack för ett trevligt besök. Jag återkommer igen vid studenten.
Här sitter vi och kollar på film. Jag, Ida, mamma och pappa. Så kommer vi osökt in på mitt otroliga musikaliska sinne. Det är totalt obefintligt om någon undrar.

Ida: Men Susanne, du har ju rytmen i alla fall.
Mamma: Ja, det är bara det att den inte sammanfaller med musiken.


TACK!!  PS. Har du ingen luftmadrass kan du alltid köpa 50 pruttkuddar. Då roar du dina medmänniskor oxå.

Så var snart denna helgen också slut. Tiden går fort när man inte gör nåt vettigt...=)

Skulle åka och handla med mormor i torsdags. Det gick ju bra. Hrm. Hon var försvunnen så jag och mamma spenderade halva förmiddagen med att leta efter henne. Hon hade visst åkt och handlat själv. Heja. 
I fredags var hon däremot hemma när jag, mamma och moster dök upp för att putsa hennes fönster och byta gardiner. Oj vad vi var duktiga på det. Efter en halvtimme var alla fönster i lägenheten putsade. Men så var vi 2,5 personer som hjälptes åt. Jag räknades bara som en halv person eftersom jag putsade så sakta. Förlåt då, jag har inte övat lika många gånger som dom andra. =)

Var ute på en långpromenad med Sandra häromdagen. Mycket trevligt. Har saknat våra promenader. Vi kan verkligen bara gå och gå och gå... och det är inte ens jobbigt för vi har så himla mycket intressanta saker att prata om. Och så åt vi glass också, icke att förglömma. Det får snart bli en promenad igen...

Igår var jag ute och sprang mycket längre än vad jag var tränad för. Men det blev inte så mycket hemsk träningsvärk för det. Sakta men säkert börjar jag vänja mej vid träning igen...=)  Sen cyklade jag ett varv runt konsum. Det är itne ritkigt så dumt som det låter. Jag skulle ner till en loppmarknad som var utanför konsum men det var ihopplockad och försvunnen när jag kom så jag fick cykla hem igen. och eftersom utfarten går runt konsum fick jag cykla så för att inte bli överkörd. Punkt slut.
Idag var det dags för min tävlingspremiär för i år. Strålande solsken, myyys.  En ö7 blev det dagen till ära. Det gick väl rätt bra för att vara jag. En lite miss på en kontroll och så ska man inte stämpla vid en kontroll som har en elefant som kodsiffra. =)  Det borde både jag och Barbro lära oss... Annika sprang i den mycket hårda klassen ö3. Hon får nog nästan bli utsedd till dagens nörd. För hon hade joggingskor, lånad kompass och hyrpinne. Mobbat lixom. =)

Snart kommer Ida. Då blir det film och lite planer...

Over and out.

I helgen var vi tvugna att ha en liten återträff, nu när jag hittat hem från Branäs igen. Det blev en mycket lyckad kväll. Vi började hemma hos Ida där det blåde blev lite mat och efterätt. Vi är duktiga på det där. Haha.
Är pajdegen klar?
Nej, mer socker. Det knastrar inte tillräckligt mycket i tänderna än.
Gott blev det iaf. Kvällen fortsatte med schlager-spel. Vad annars?  Äntligen några som förstår sej på det här med schlager. I Branäs tittade dom mest konstigt på mej när jag kunde sjunga med i varenda schlager. Här är det fullt normalt. =)  Det blev en spännande fajt och jag vet inte vem som vann. Det gjorde vi nog allihopa.
Sen bar det av in till staun och Playbar. Där träffade vi en hel del trevliga människor, alltid kul och träffa gamla bekantskaper. =)  Som alltid landade vi tillslut på Pirren, vad annars när man är i Karlskrona. Där svängde vi loss hela natten. Lite väl trångt ibland och då rekomenderas inte hopp-i-ring.dansen. Haha. Jennifers ursäkter för att inte dansa på slutet var väl kanske inte dom bästa. På grund av detta fick jag gömma mej för vissa personer på nattbussen hem. Haha.

Ida och Jennifer. Ni är väldigt bra att ha.


Jifer, Ida & Suss

image374
Trillingarna Toffs

Har en sån gammal härlig bild på oss så den får vara med den oxå. =)

image375

Det är rätt gött att inte göra nånting faktiskt. Eller att inte ha något planerat iaf. För nånting att göra finns det alltid. Men att vara ledig, så himla skönt. Har jobbat konstant sen studenten så jag tycker jag får vara ledig nu. Var och pratade lite med mina kustbevakare idag så vi får väl se när jag ska börja jobba där igen. Till sommren blir det iaf, kanske lite innan med...vi får se. Fram till dess tänker jag bara njuta av min ledighet.

Så vad gör jag då när jag är ledig hela dagarna. Jo, jag har blivit hemmafru på heltid. Tvättar, diskar, lagar mat och handlar. Igår var jag på Maxi och handlade med självscanning. Haha. Mobbat men kul. Sen kan jag åka hem och laga mat i vårt nya kök. Kände knappt igen mej när jag kom hem i onsdags. Köket såg inte ritkigt ut som när jag lämnade det (TACK OCH LOV!!).  Det blev riktigt snyggt det nya så nu är det superkul att va där och laga mat och baka. Fast jag hittar ingenting i skåp och lådor än men men. Men övriga famljen klagar ju inte när dom kommer hem och det finns mat till dom. =)

Så var det det här med träning. Jag ska aldrig mer sluta träna för det gör så förbaskat ont att börja igen har jag märkt. Efter ett litet uppehåll på ca 10 veckor tänkte jag att det var dags att börja igen. AAAAAAAAAAAAAAJ är min enda kommentar till det.  Va på nybörjar träningen igår och sprang ca 2 km, mina ben höll på att avlida innan jag ens var i mål. Pinsamt. Och idag tog jag nog en bana som var 3 km på träningen. Trodde jag skulle dö 15 gånger innan jag var i mål. Tur jag fick lite draghjälp av Lukas idag, han hade inte heller tränat den senaste tiden så vi gick rätt bra ihop idag. Haha. Det här bådar ju väldigt gott inför 10-Mila och inte minst Göteborgsvarvet. HRM!!

Nu ska jag och min träningsvärk upp till öronen gå och lägga oss. Får väl se om jag kommer ur sängen imorgon.

Godnatt!!

Hej. Jag lever. Jag borde verkligen uppdatera här oftare. Men nu är det så att jag inte har hunnit det. Det har varit fullt ös medvetslös den senaste tiden. Får försöka bli lite bättre på det här nu när jag kommit hem.
För ja, jag har kommit hem från Branäs. I söndags stängde vi för säsongen där och i onsdags landade jag i Karlskrona igen. Både skönt och sorgligt att vara hemma igen. Saknar allt och alla på tok för mycket.

Sista tiden i Branäs var najs. =) Livet gick sin lilla gång i Slättne. Det var jobb, jobb och jobb, en och annan utgång på helgerna, disco i poolbilen, mat på Brants, skidåkning, tv-kvällar och bara dundertrevligt folk.

Kajsa var och hälsade på näst sista veckan och det var trevligt (nej Markus, vi slog inte ihjäl varandra). Hon hade med sej lite kartor jag fick titta på, hade faktiskt saknat synen av en karta. Nu är jag ritkigt sugen på att ut och orientera igen. Men men...ska bara börja träna först.
Aja, jag hade ledigt två dagar den veckan iaf och då var det åkning på hög nivå. Eller ja, åkning och åkning. Åkning i vårat sällskap betydde typ 2 åk och sen fika på Toppstugan, nåt åk till och sen fika igen. Perfekt. =)  Ingen vill åka lift med Manal av naturliga skäl så det fick Kajsa göra. Det gick lika bra som vanligt. Liften stannade och dom fick för sej att dom skulle vända på sej. Det gick ju bra förutom att Kajsa inte var riktigt klar när liften startade igen så hon missade att åka med liften. Jag och Theresia som kom bakom skulle fånga upp henne på vårat ankare. Mycket dålig ide. Det hela slutade med 3 personer i en hög och världens fetaste blåmärke på mitt ben. AAJ!!!
Vi var och åt på Brants en kväll också så Kajsa fick uppleva det oxå. Inte för att det är så mycket att uppleva men ändå. God mat har dom iaf. Vi lyckades alltid tajma våra mat-kvällar på Brants när Sandra hade snowracer-kväll, himla bra för då kunde vi dricka vin till maten och så kunde hon köra hem. Inte alls utnyttjning. =)  Det här blev iaf en mycket trevlig kväll. Rymd-temat spårade väl kanske ur en aning men det gör inget. =)  Kvällens höjdpunkt var ändå när Manal springet ut från restaurangen och börjar springa upp för backen för att jaga folk som har fått för sej att plocka ner skyddsmaddrasserma och åka pulka på dom. Det var säkert danskar (nejdå, jag har inga fördomar om danskar efter tiden i Branäs. Hrm.). Men dom fegisarna sprang in och gömde sej i skogen. Vi skulle helt klart tatt varin skoter och kört efter dom. Humor var det iaf.

Så var det dags att lämna Slättne. Efter bauta storstädning med inslag av ett mindre fryskrig så var lägenheten skinanade ren och vi skulle packa in allting i poolbilen. Det var nog tur att vi inte var fler som åkte med den. Poolbilen är alltså en minibuss om någon undrar och vi var 3 personer som packade in våra saker i den och vi fick knappt plats själva. Neeej då, vi hade inte mycket saker. Herregud asså. Okej. väldigt mycket av det här var mat, men ändå.  Sen var det ju inte bara vi 3 som skulle in i lägenheten i Mickelbyn utan 6 personer till, som inte heller hade jättelite packning. När alla hade packat in kunde man inte gå för hela golvet var blockerat med väskor. Eller ja. Mika packar inte i väskor. Hon packar i bananlådor och diverse andra saker. Plus att hon hade alla sina möbler. Haha.

Sen blev det sista veckan. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den. =)
I stort sätt all personal flyttade ner till Mickelbyn så där blev det livet. I nr 41 var det girlpower på hög nivå. Men jag lovar, 9 tjejer och en toalett är ingen hit, framför allt inte när vissa duschar i en halv evighet. Inga namn nämnda. =P  I slutet på veckan var det därför nästan låsförbud på den dörren vilket ledde till en hel del komiska situationer.  Med tanke på all packning som föstes in i lägenheten är det ju inte så konstigt kanske att det såg ut som det gjorde. Saker överallt och det är ett under att alla fick med sej sina egna saker hem vilket jag tror att alla fick. Och vart kom allt grus ifrån i min säng? Var det nån som gick omkring med skor? Jag börjar undra, tyckte jag hade en sandlåda där varje kväll när jag skulle sova.
På söndag fick vi ha lite hejdå till Annika eftersom hon skulle åka hem på måndan. Just nu är hon nog ute och guppar på sin lilla kryssning. Härligt.  Vi var några tappra själar som faktiskt jobbade sista veckan i Branäs också. Inte för att det var så där överdrivet mycket att göra. Regn är inte bra. Det blir så blött. Tur Julle kom och hjälpte mej och gräva kanaler i Västersjö. Mina floder där fick senare namnet Lilla Klarälven av gästerna. Skämtet om vattenskidor blev inte alls uttjatat... En gäst frågade även om jag delade ut flytvästar inne i lifthuset. Njaa, tveksamt.  Det var väldigt spännande på mornarna när man skulle iväg till jobbet och kommer ut i hallen där det ligger Branäs-byxor, Branäs-jackor och jobbskor i en enda stor hög. Mycket tveksamt om alla hade på sej sina egna kläder alla dagarna sista veckan. =) Sista dagen var det verkligen ingenting att göra. Ingen ville åka i min lift så jag satt i det varma sköna lifthuset och löste korsord istället. Och så fick jag gå hem en timme tidigare. Tack för det.
Kvällarna bestod antingen av fest eller så halvdog vi alla i soffan och kollade på Greys och åt popcorn.

Onsdagen var en fin dag. Långpass i Amund (mindre roligt), samtal med Jesper som gick hur bra som helst. Sen var det tydligen grillfest. Hade lite problem med att hitta dit men det beror mest på att jag fick sån urusel vägbeskrivning =P Väl framme var det blött, lerigt men väldigt trevligt. Det togs en hel del vackra kort iaf, haha. Adam fick för sej att han skulle bada i Klarälven. Måste ha varit mycket varmt och skönt. NOT!
Sen var vi några stycken som tyckte att vi skulle gå hem till oss och sjunga lite singstar istället vilket vi gjorde. Hur kul som helst. Och efter ett tag var vi inte bara några stycken utan jättemånga. Verkligen en jättekul kväll. Det sjöng och skrålades för glatta livet. Om det var så himla vackert vet jag inte men men. Anna Bot slår nog allt. Haha. Kvällen fortsatte sen med ännu mer sång och fina kort. =)  Det vältes en och annan säng också. Inga mer kommentarer om det. =)
Dagen efter var en sån dag när hela dagen spenderades i soffan med Greys, popcorn, x antal liter mjölk och pulvermos direkt ur kastrullen.  Ja, all denna mat vi hade. Helt sjukt. Vi hade kunnat försörja hela Mickelbyn sista veckan. Kyl, frys och alla skåp var fulla med mat så hade man inget att göra så fick man äta. Det kändes ju dumt att slänga. Sista dagen gjorde vi nog inget annat än att äta och det blev nästan lite buffe av det hela till slut. Vi hade ändå dunermycket kvar när det var dags att städa och packa så vi fick slänga ganska mycket. Aja, vi gick inte hungriga iaf och det är ju det viktigaste.
Sista helgen var det party som vanligt men nu var det ju slutspurten. =)  AfterSki på fredan, man får passa på när man är ledig. Det var ju helt klart en upplevelse att se den ena i bandet sjunga Perellis Hero iklädd silvrig kort klänning. Haha. Sen utgång fredag och lördag. Så himla skönt att inte behöva krabba (vad är det som luktar??) med hur man ska ta sej hem. Nu kunde vi gå hem när vi kände för det. Allt blir så mycket lättare när man bor nära.  Helgen var väl som helger på Brants brukar va. Med andra ord det blir vad man gör det till så vi hade superkul. =) Bandet var bra iaf.
Så blev det ju söndag, färdigjobbat. Gött. Avslutningsfest på kvällen med AfterSki-tema. Låter ju ganska fantasilöst med tanke på att vi var på en skidanläggning med det var grymt kul. Nästan alla hade ansträngt sej för temat, vissa lite mer än andra. Kommer man åkande in på skidor in i lokalen så har man ansträngt sej lite mer. Haha, det såg för roligt ut. Annars så var underställ, goggels, mössor, hjälmar, pjäxor, Branäs-scarf och sminkad goggels-bränna nåt man såg mycket av. =) Idomin-salvan flödade ett tag oxå. Haha. Kvällen började med jättegod mat. Fast Sanna vågade inte gå och hämta en gång till, illa. =)  Det visades en mycket vacker film om en dag i Branäs. Hahaha, så klockren. Den filmen borde alla se. Hoppas verkligen man få se den igen. Resten av kvällen var bara fest fest fest. Hade kalaskul. =) Sång och dans i massor och massa kort blev tagna så klart. Orkar inte lägga fler bilder här, det tar sån tid. Ni får spana in bilder på facebook istället, dom kommer dit så småningom. 
Men allt roligt tar slut nångång och det gjorde även denna kvällen.  Hade inga större problem med att somna i min grusiga säng. 
Dagen efter var det många som tog sitt pick och pack och begav sej hemmåt. =(  inte alls kul. Det var bara vi i 41 och några till som stannade till tisdagen. Så vi spenderade såklart dagen i soffan med Greys och popcorn. Vid 10 på kvällen kom vi på att vi kanske skulle börja städa eftersom vi skulle åka på tisdagmorgon. Men städat blev det och tänka sej, vi hade ett golv under alla saker. Soppåsar hade vi lite brist på så vi fick gå och slänga soporna men gå hem med påsen igen. Mycket ekonomiskt. =) All mat hade vi lite allmän utdelning av, resten fick slängas. Tycker vi lyckades riktigt bra med städningen och vi kom iväg nästan när vi hade tänkt på tisdag morgon. Snacka om fullproppad minibuss. Vi hade 6 personers packning med fick bara plats med 5 personer. Haha. Tur Lina också skulle åt samma håll så Theresia fick åka med henne. I bilen ner till Karlstad var det disco som vanligt, Louise körde charader när hon skulle förklara vilket sorts djur vi hade kört förbi. Jag tror aldrig jag fattade. =) Vi stannade och slängde skräp i folks soptunnor och hade fikapaus vid en jättefin rastplats. Synd bara att vi skulle sitta vid barnbordet, det var så små stolar. =) Där började planerna på allt vi ska hitta på till sommarn. Jisses, jag hinner nog inte jobba. =)
Så kom vi fram till Karlstad och folk började hoppa av en efter en. Först Pernilla som självklart hade en av sina väskor underst i bagaget. Spännande. =) Sen hamnade vi hos Mika som har en djungen i vardagsrummet. Tror hon fick med sej alla sina lådor och möbler iaf. =)  Nästa anhalt var stationen där Manal och Louise avgick. Louise klarade av att bära sin packning själv. Manal behövde 2 medhjälpare. Jag undrar fortfarande hur hon kom av tåget. =)  Sen var det bara jag och Theresia kvar som fick den stora äran att lämna poolbilen. Jag kommer sakna den.  Kvällen och natten spenderades hos Theresia där det blev middag där även mamma dök upp. Vi tittade på kort och brände även den ultimata Best of Branäs-skivan. Det enda jag lyssnar på när jag kör bil nu.

Sen var det då dags att åka hemhem på onsdagen. Det blev en trevlig hemresa med bara schlager. Tur min mamma och jag har samma musiksmak. =)  Vi hade lite problem att hitta lite mat men det löste sej det oxå.  Var riktigt skönt att se Nättraby-skylten igen. Ida stog för välkommandet och tittade gladeligen på när jag packade upp mitt berg av smutstvätt. Haha.

Tror jag ska sluta skriva nu. Har ni orkat läsa så här mycket är jag imponerad.

Vi får väl se om det blir en säsong till nångång. Inte mej emot. SAKNAR ALLT OCH ALLA!! Lite kommentarer att minnas =)

Rymdstation kom...
I rymden kan ingen höra dej gråta
Men vad är det som luktar?  Det är krabba.
Pengar är inget problem
Kan det vara så att en katt har kissat i dom här pjäxorna?
Mmm jag kommer, jag ska bara lösa klart det här sudokut först. Det svåra.