Japp, det gjorde jag på jobbet igår. Det är inte riktigt så dumt som det låter. Jag har körkort, jag lovar. Men en av våra bilar på jobbet är automatare och det har jag aldrig kört. Om nån vecka ska den till verkstan och jag ska köra den dit.  Så jag kände att jag ville köra den nångång innan.  Emelie var min exemplariska körlärare och efter ett varv runt kvateret var körlektionen över. Det ska nog gå bra det här. =)
Annars flyter det på rätt bra på jobbet nu tycker jag. Agresso är som det är men det mesta löser sej till slut.  Sen att vissa förvirrade bilansvariga på jobbet har gömt kvitton nånstans som jag behöver och sen gått på semester i 5 veckor är ju helt lysande. Hrm.
Imorgon blir det bara halv dag, sen åker jag och ett gäng rokare till Helsingborg för att springa 3 skåningar och 1 dansk i helgen. Ska faktiskt bli riktigt kul.

Ha en trevlig helg!
Bland kökslådor, blåsväder och underbara vänner! 

Mer än halva min midsommar afton bestod av tåg- och bussresor kändes det som men det var det värt. När jag hoppade av bussen vid Stockens camping stog hela min välkomstkommitte där med ballonger och allt. =)  Även en mysko journalist från nån tidning var där, eller hur det nu var Fredrik.
Kvällen blev mycket trevlig. Först lite lekar under ledning av Fredrik. Det är faktiskt inte det lättaste att ha en tampong i ett snöre runt magen och sen försöka få ner den i en flaska full med vatten, få tampongen att svälla så att den fastnar i flaskan så man kan springa med den till mål. Jag lyckades inte. =) 
Sen blev det mat på restaurangen. Tur att vi kom så personalen fick lite att göra. =)  Det blåste en smula så det var lite småkyligt ute. Maten var supergod och självklart blev det glass och jordgubbar till efterätt. Kvällen avslutades med dans på dansbanan, mys i husvagnen och bara jättetrevligt skitsnack med vännerna. Vissa försvann dock till andra husvagnar...=)

Lördag och midsommardagen. En lugn dag. Emma och Fredrik tackade för sej och de förstår nog inte riktigt vad dom missade. =)  Mika började jobba på eftermiddagen så vi andra tog hand om hennes husvagn. Oj vad bra det gick .=)  Vi började med en liten promenad i Stocken. Hur fint som helst. Sen skulle vi grilla lite och dumma svenskar som vi är skulle vi självklart sitta utomhus. Om det blåste mycket på fredagen är det inget mot vad det blåste denna dag. Hahaha. Det är nog första gången jag har behövt jaga min mat. =)  Chrille skötte sitt jobb som grillmästare helt exemplariskt och vi andra gjorde så gott vi kunde får att hålla i allt annat så det inte blåste iväg. Papptallrikar är inte bra i sånt här läge. Efter mycket om och men och gapskratt gav vi upp och flyttade in i husvagnen. Då hade följande redan hänt:
Den godaste dippen vi hade hade fått ett juice-paket över sej. Dip med juice-smak är inte gott.
Den andra dippen hade fått öl och cider i sej. Inte heller så gott.
Chipspåsen hade spridit ut sej lite på gräset.
En tallrik med champinjoner hade tagit sej en liten luftfärd och delat ut svampen till marken.
Allt vi hade dukat fram på bordet stog inte längre på sin utgångplats.
En sammanfattning. ORKAN!!!
Efter denna mycket trevliga grillfest blev det mästerskap i minigolf där jag vann en förkrossande seger. =)   Sen blev det efterrätt och vi lyckades även förstöra den tredje och sista dippen. Aja, det var gott så länge det varade. KVällen fortsatte sen med diverse kortspel och drycker. Man skulle nästan kunna säg att det blev lite mycket. Hahaha. Men kul hade vi. Vackra sånginsatser, fina kort och filmer och mat så det räckte och blev över sammanfattar nog våran lilla tillställning í husvagnen.  Sen beslöt vi oss för att tralla bort till  restaurangen där Mika jobbade. Vet inte om det var en så himla bra ide så här i efterhand. =)  Tror inte vi säger så mycket mer. Vissa fick iaf åka bil hem till husvagnen. Det var säkert hela 400m. Haha. Tack för en underbar kväll.

Till sist ett stort TACK till Mika som stog ut med oss hela helgen. I en husvagn. Eller ja. Chrille och Anna bodde ju i ett tält som höll på att blåsa bort men ändå. Och om ni nu nångång åker och hälsar på Mika och letar efter något i husvagnen så leta i kökslådan. Där fanns allt.  Bland annat en bh, dator och yoghurt.




Idag var det Karlskronas nationaldag. Även kallat Lövmarknad. Dagen då alla tror att dom är lediga men icke. Jag och Ida trängdes en stund på marknaden. Det är lixom nåt man bara måste göra om man bor i den här stan. Det är nåt visst med Lövmarknaden. Trängas med barnvagnar är väl kanske inte min favorit men ändå, hälsenan höll i år också.

Imorgon bär det av till Orust för midsommarfirande med lite Branäs-folk. Ska bli hur trevligt som helst. Har packat på tok för mycket men förhoppningsvis är det inte lika mycket med hem.
Och om nu någon var orolig så verkar det som om vi får fira en riktigt äkta svensk midsommar. Ösregn med andra ord! Det lovas regn och kulingvindar på västkusten. Tack för det. Men med underbara människor så gör det ingenting.  Regnet har börjat trilla ner även här i Nättraby om någon undrade...

Trevlig midsommar på er alla.
Jaha. Där var matchen mot Ryssland slut och nu är även EM slut för Sveriges del. Det var ju kul så länge det varade. Eller nja, det veti fåglarna om det var. Inte idag. Sveriges spel var inte roligt idag och Rysslands myglande för att få tiden att gå var inte heller roligt. Det är bara till att bryta ihop och komma igen.
Ja, det var så mitt fina lag hette på personaldagarna vi hade mån-tis. Den väldigt jättehemliga orten var Bäckaskog Slott och det avslöjades på måndag morgon. Efter detta avslöjande följde en dag med promenader, fika, kluriga tänka-uppgifter att lösa (komma på ord var verkligen vår grej men det där med att klura ut vem som var tjuven, njaaa), en båtfärd i nästan 4 timmar som efter ett antal vändor i Karlskrona skärgård slutade i Kuggeboda. Sen buss till Bäckaskog. Jag och Emelie fick sviten, najs. Middag och lite underhållning av och med oss själv på kvällen. Maten var helt otrolig. MUMS. Inte för att jag fattade många ord av vad kyparn sa när han berättade menyn men gott var det. Förutom den där musslan eller var det var som skulle lägga sej i förätten. Tur att Cecilia är med, vi har samma undarbara matsmak. =)  Rabarberglassen till efterätt var något utöver det vanliga. Det var även underhållningen sen...haha.
Efter denna utsökta måltid och x antal gapskratt tog jag och Emelie en liten promenad runt slotten innan vi somnade. Tack och lov kom det inga spöken och hälsade på. Jag tror dom var hos Helene i tornet.  Tisdag och möte, genomgångar, sammanfattningar och analyser. Vissa saker var faktiskt intressanta. 
Tack för två mycket trevliga dagar!! 



Här försöker 2 av 4 lag framföra nån slags sång. Tur att detta inte är en ljudbild.


Direkt från trädgårdslandet. Det bästa är att det är massor kvar som inte är mogna än. MUMS!!


Nu åker jag på personaldagar mån-tis till hemlig ort. Spännande.
Idag har varit en såndär underbar slappdag. Har knappt gjort nånting. Började med att ta mej en rejäl sovmorgon. Har varit uppe på tok för tidigt hela veckan, vilket jag inte är van vid, så jag behövde det.  Med en pappa i Emmaboda, en mamma på jobbet och en syster i Finland blev det sen en mycket lugn dag. Frukost, film, matlagning, promenad och fotboll. Fotbollen var inte lika rolig idag men bra kämpat. Ryssland tar vi!!  =)  
Kajsa (och ganska många andra) är som sagt i Finland och springer Jukola.  Vi som har varit i Branäs i vinter och är totalt otränade och värdelösa för tillfället får stanna hemma. Tur det finns internet med webb-tv så man kan följa det där. Om 40 min går herrstarten och med nästan 1500 lag anmälda kan det nog bli ganska häftigt att se även om man inte är på plats. Tänk er själva ett hav av pann-lampor som försvinner ut i skogen....det är häftigt. Alla ni som inte är orienterare och läser det här undrar säkert vad det är för fel på mej. Men det kan ni fortsätta undra över medans jag tittar på Jukola via webb-tv. =) Får se hur många sträckor jag orkar innan jag somnar...

Adjö!
Lite intryck från första veckan på jobbet...

* Det var skönt att komma tilbaka. Något att göra om dagarna och lite money money...det kan behövs.
* Alla jag har träffat eller pratat med har blivit förvånad över jag är tilbaka. Men så är det, så vänj er. =) 
* Karin dirigerar toalett-besöken och håller koll på vem som är på vilken. Praktiskt.
* Agresso är precis lika dumt och krångligt som jag förväntade mej. Fakturor och Agresso kommer bli min död i sommar...
* Sven har en fondvägg. Den består av kartonger. Han funderar på att måla dom i olika färger. Haha.
* Alla har bytt rum sen sist jag var där. Eller nästan alla. Så ingen vet var nån annan sitter. Det blir lite förvirrat ibland.
* Det har varit väldigt trevligt att träffa alla igen!
Ja det kan man kalla det. Tänkte jag skulle va lite duktig idag och cykla till jobbet. MYCKET DUM TANKE. Ska aldrig mer göra det när det blåser halv orkan här vilket det gjorde idag. När man behöver stå upp och trampa i nedförsbackarna är det inte jätteroligt. Benen fick kämpa lite iaf, härligt. Väl hemma kom mormor och Birgitta på besök och vi år jättegod middag. Vi skulle egentligen grillar men det är ingen bra ide när det blåser halv storm och inte har regnat på flera veckor.
Nu är det nog läggdags, Adjö.
Om grekerna hade slutet mesa så mycket på egen planhalva så hade nog matchen varit helt kanon, Men men. Nu var ju matchen faktiskt helt okej ändå. =)  Heja Sverige och heja Petter Hansson mål. Haha.

Ibland blir jag föbannad. Jäkligt förbannad. Som igår. De flesta som känner mej vet nog vad det handlar om. Men människa alltså. Allt du lyckas med är att göra folk ledsna, besvikna och förbannade. Det måste kännas helt underbart att bära med sej sånna meriter. Du har verkligen hittat rätt jobb. Grattis!

Idag kom det en snubbe och köpte vårt gamla kylskåp. Han lyckades på något sätt få in det i sin lilla minibil. Fråga mej inte hur. Så nu har vi lyckats bli av med både kyl och spis från gamla köket. Perfekt. Så jag frågade pappa om vi inte skulle arrangera en loppis i vårt stuga också där det finns allt och lite till som vi inte behöver. Svaret blev:

- Loppis?  En bomb hade varit bättre.


Okej. Så om ni hör något som smäller i Nättraby så vet vi vad det är. Det är pappa som rensar stugan.

Så var sista helgen i frihet snart slut. Haha. Eller typ.  Imorgon börjar vardagen, 2 månaders ledighet och slappande är över. Både lite synd och skönt...
Helgen har varit varm. JÄTTEVARM!!!  Hörde nånstans att Sverige var det varmaste landet i Europa i torsdags eller när det var. Jag tror dom. Det är ett under att man inte har smält bort.  Jaja, en lite resume.

Torsdag och bal-dags i Karlskrona. Jag och Ida skulle såklart titta och va lite avis för att inte vi fick gå på bal. Jag åkte in till stan lite tidigare för att hinna med en liten sväng först. Ibland blir man väldigt glad för småsaker. Som när jag hade parkerat i p-huset och skulle precis betala i automaten. Då kommer det fram en tant och frågar om jag vill ha hennes p-biljett. Hon hade råkat stoppa i så mycket pengar så jag kunde stå där till morgonen efter. Heja. Och inte behövde jag betala ett öre. Det är sånna småsaker som kan rädda en hel dag. =)    Resten av kvällen tittade vi på fina folk, skrattade åt folk, fotade folk, smygfotade folk och åt glass.  Sommar när den är som bäst i Karlskrona.

I fredags var det heja Sverige. Har aldrig riktigt förstått hur man firar en nationaldag. Jag firade den genom att ligga i skuggan på tomten och läsa och lyckades på nåt sätt bränna mej på ena armen.  Sen åkte jag till Ida, vi fixade det sista med resan. I oktober bär det av, wiiiiieee =)  Världen, here we come.  Fick även med mej en kasse rabarber hem. Det tackar jag och mamma för.

Lördag och uppe med tuppen. Är lite stolt över mej själv. Var ute och sprang en runda tidigare än jag brukar gå upp. Nu lär ju inte det hända allt för ofta så jag får passa på att vara stolt nu.  Sen bar det av igen, kan det där med bilfärder nu. Men nu var det nog säsongens sista (?) studentkalas som skulle besökas. Jag tycker verkligen om studentkalas. Det är så himla trevligt, man får umgås med sina vänner och det är alltid jättegod mat. Haha. =)  Ingen undantag denna gången hemma hos Erik.  Däremot hade ju ingen av gästerna dött om det varit lite svalare. Trodde verkligen jag skulle smälta till en liten pöl där jag satt på påskliljorna eller plommonträdet eller var det nu var... Vi spelade kubb, oväntat. =)  Ibland var jag och Frida bra, ibland inte och Olof ska hålla käften nästa gång vi spelar. Erik fick inte en bild på Marie Picasso av Olof utan en uppblåsbar svan. Eller förlåt, en swan. Men jaja, den hade det trevligt i poolen sen. =)   Efter att Jonathan hade bordssupit och ätit upp all frukt så åkte vi hem.

Söndag och spring-time. Hjälp. Nu var vi här igen. Sprint är inte min grej. Punkt slut. Men det var ändå väldigt roligt att springa Orions parstafett idag. Jag och min syster var ett lag och det gick ju faktiskt bra. Eller. Inte jättedåligt. Vi kom inte sist. =)  Varmt ja, vet inte om jag har sagt det innan men det har varit rätt varmt den här helgen och det underlättar inte när man ska springa. Vi överlevde iaf och Grattis Lisa och Maria till segern! 


Nu är det snart läggdags.  Imorgon bör alla båtförare hålla sej inne för då är Susanne tillbaka på Kustbevakningen.
Adjö.
ÖL-OL i tisdags ja. En  trevlig tillställning som vanligt även om skolans personal alltid ska lägga sej i lite för mycket.  Jag, Ida och Kajsa började med att bryta oss in hos Annika. Eftersom hon har en sån praktisk dörr som man bara kan rycka upp med tillräckligt mycket våld så klev vi på och började laga mat. När Annika väl kom hem var maten nästan klar och det blev en mycket fin middag. Kycklingwok med couscous. Vi tyckte även att vi behövde ladda lite extra inför kvällens drabbning och bakade en fruktansvärt god hallon/blådärspaj. MUMS!
Sen blev det ombyte och folk droppade in. Lite utbölingar i år men det är trevligt. Snyggaste kläder hade Fidde, jag är lite avis på den jackan.  Annika och Sofie var lag mus men jag fick vara med trots att jag hade en gräslig Blekinge-tröja. Springandet gick sen väldigt bra tycker jag. Kanske inte alltid jättefort men det är inte det viktigaste. Så var det det där med att dricka också. Suck var det tog emot, värst var andra.  Måste säg att sista slingan i det berömda grönområdet gick över förväntan i år. Den enda vi missade var första men den satt tydligen lite fel har vi fått höra. Så vi var säkert rätt. =)   Tack för en trevlig tävling! 
Festen efteråt sen var väl lite halvseg, inte alls som förra året. Men men, det blir vad man gör det till.  Sov som vanligt på världens bästa vandrahem hos Rebecka =) 

Nu är det snart dags att återgå till vardagen. Men först ett kalas till, Eriks studentkalas imorgon, ska bli trevligt.  Sen på måndag är det dags att återgå till jobbet. Har varit rikigt gött att bara gå hemma i 2 månader men men, man blir ju inte rik på det. Och det ska faktiskt bli ganska skoj att komma tillbaka till mina kustbevakare.  =)


Adjöss och tack för fisken!
En mycket trevlig vecka. Ska försöka sammanfatta den med inte allt för många ord.

I tisdags blev det Tyskland med Bohman och Melen. Efter en sömnlös natt på Borgen (undra varför. hrm.)  så begav vi oss alldeles för tidigt. Efter att Melen nästan kört över 3 harar så hämtade vi upp Bohman i Perstorp och fick till och med låna Olle B´s bil. Tack, det bagaget behövdes. Dagen gick sen bra. Det handlades (för?) mycket alkohol, vi lyssnade på Bohmans musik och tro det eller ej, den var helt okej, vi åkte båt och så hade vi tur. Det ska man ha. Som när man får köra förbi hela bilkön och direkt på färjan. Det var najs. =)  
Kvällen spenderade jag och mamma på Kulturskolans melodikryss. Det gick väl sådär... vi fick slå våra kloka huvuden ihop så gick det lite bättre.

Onsdag och dags att åka till Olofström igen och bosätta sej där några där. Tur att jag är hemma så mycket nu för tiden. =)  Det blev en snabbvisit på träningen där jag och Ida konstaterade att det där med att träna är det inte många som sysslar med. Det är rätt. Haha. Upp till Borgen där det  blev middag med Bohman, Melen och Ola. Det var ju en väldigt spännande middag. Nästa gång är det inte jag och Ida som lagar mat. Då är det vi som ska sitta och klaga på allt istället. Mycket mat och gapskratt blev det. Tack Rebecka för lånet av köket.  Sen blev det en ganska lugn kväll med bla Borgen the movie och  massa prat.

Torsdag och upp ganska tidigt för att bege oss til kyrkan och titta på studenterna. Där skrålades det för glatta livet precis som det ska. Ååh vad längtar tillbaka till förra året. =)  Björn delade ut Björn-kramar (oväntat) och det sjöngs mer eller mindre vackert. En av anledningarna till att vi åkte till kyrkan var för att vi ville höra när dom delade ut orienterings-stipendiet. Men nehe, tro inte att dom gjorde det. Dom har ju tatt det i kyrkan alla andra år. Så vi får fortsätta fundera några dagar till på vilka som får det.  När dom kom ut från kyrkan lekte vi papprazzi på heltid. Några kort kanske blev bra...=)
Tillbaka till Borgen och tro det eller ej, en lite träningsrunda med tjejerna. Shit vad vi är duktiga. Det blev en lite sväng kring Fritza och Bommarviken, så fint så i sommarvädret.  Middag serverades hos Maria sen, tackar så mycket för detta. Efter lite halv panik och stress var det sen dags att åka till utsparken. Massor med folk och hur varmt som helst. Men kul. Alla var så fina och glada så. Det skulle delas ut blommor och tas kort till höger och vänster. Inte det lättaste att hitta alla man ville i den folkmassan.  Träffade även på Jonte och Josef och det är ju alltid en upplevelse. Vågar knappt erkänna att jag har saknat er mina små vänner. =)
Sen var det såklart dags att åka släp genom stan. Eller stan och stan. Byn rättare sagt. Vanligtvis brukar orienterarna åka släp. Inte i år. Nu blev det husvagns-cabbe. Tänk er en halv husvagn. Hur snygg som helst. Ni är underbara. Efter en liten dusch av Marcus röda champagne så började färden. Vi var lite oroliga att husvagnen skulle braka ihop, det hade itne förvånat någon men den höll.
Med mer eller mindre röst kvar åkte sen treorna på middag med föräldrar och då ställde vi till med pannkaks-kalas. Jag lovar, man får steka några pannkakor när 7 pers ska äta. Men trevligt och gott var det när det tillslut var färdigt.  Världens bästa pannkaks-kalas genom tiderna. =) 
Treorna kom tillbaka ganska trötta men efter lite partaj en stund var nog alla på g igen. Precis som förra året blev det Fritza sen. alltid skoj att träffa gamla klasskompisar. Annars var det mest skitsnack och trams som vanligt. Tack för en trevlig kväll och grattis alla studenter. Fy fan vad ni är bra!

Fredag och kan en dag på Borgen börja bättre än Balkong-frukost i solskenet. Nu kunde jag ju inte sitta på min egen balkong eftersom det  inte är min så jag och Ida parkerade hos Jonathan. Jonathan äter väldigt sakta. Saktare än Ida och det säger ju inte lite... Så efter en lååång frukost kunde vi ta tag i våra liv. Haha. Eller ja. Blev inte så mycket gjort den här dagen. Dog hos Lisa och kollade på film. Där serverades sen middag bestående av Kalaspaj. Hur gott som helst.  Sen lite av veckans höjdpunkt. Både för oss och för studenterna kan jag tänka mej, Balen. Det är så kul och stå och  titta på alla och dom var sååå fina.  Efter att ha fotat en massa och kommenterat alldeles för mycket åkte vi tillbaka till Borgen och fick även Josef, en halv kebabpizza och en ölback med oss. Trevligt. Medans treorna var och svirade på balen hade vi grillfest i Jonathans lägenhet. Tur Jonathan var på balen. =)  Det är inte mitt fel att vissa köttbitar såg ut som aska, det är helt och hållet Oles fel. Dom kan nog inte grilla i Danmark. =)  Efter mycket rök och många inblandade blev det mat. Köksbordet råkade tappa ett ben så det fick Annika sitta och hålla i. Praktiskt. Till efterätt blev det jordgubbar, mums. Det var nog årets första tror jag med definitivt inte dom sista.   Sen blev även det här en ganska lugn kväll. Var nere med lite dricka-leverans på balen och vissa demonstrerade hur man bäst går baklänges. Inga namn nämnda. =)  FÖrsökte kolla på film sen men ögonen bara trillade ihop så jag gick och la mej.  Fick sova nån timme iag innan min taxi-verksamhet drog igång. Fulla men glada orienterare på balen ville till och från efterfester och så småningom också åka hem. Jag hade faktiskt en riktigt trevlig natt. Ni är för roliga. Bilturerna innehöll mycket trams, skitsnack, gapskratt, trasiga kläder, spy-pauser, för mycket folk, tävling om vem som skulle sitta fram och fjäsk från folk som ville åka med.  Vod halv 6 var det dags för dom sista att åka hem. Linda hade plockat en blomma till mej som tack men den slängde Folke ut genom fönstert. Synd. =) Jonathan ville överträffa LInda och hade plockat en gunga.
Väl tillbaka på Borgen vid halv 6 var vi tvugna att äta lite, jag var hungrig.  Sen lyckades jag sova några timmar innan det var dags att upp och hoppa igen.

Lördag och förmiddagen började med en tur till Älmhult. Dansken ville till tågstationen. Ida och Annika åkte med som moraliskt stöd och vi passade på att ta en liten fika hemma hos Liljequist.  Tillbaka till Borgen igen och fixa sej och packa in allt i bilen och sen begav oss jag och Ida till Jennifers studentskiva. Efter en liten felkörning så hittade vi dit. Mycket trevligt den lilla stunden jag var där. Hann iaf med en och annan mysko diskussion med Jan-Åke och äta jättegod mat.  Taaaaack!!
Sen for jag och Rebecka vidare och hämtade upp Lisa, Frida och Annika och begav oss mot nästa kalas, Lindas närmare bestämt. Resan dit gick ju nästan bra. Vi passerade ställen som Negerberga, Älgabröl och Fågelkofta. Rebecka måste lova att aldrig bli sån här kartläsare till rally-förare för det kommer aldrig sluta bra.
- Rebecka, ligger Degerberga längs den här vägen?
- Ja, om vi gasar.....
Öööh, jaha?  För annars kanske det hinner flytta på sej?   =)
 Lindas kalas var spännande. Haha. Man förstår varför Linda och Daniel är som dom är. =)   Väldigt livad släkt och vänner. Det sjöns ol-teamssånger, skålades, dansades och var bara ett jäkla liv. Haha. Hur kul som helst. Tack för en mycket trevlig fest Linda.  Sen däckade 6 glada och trötta orienterare i Lindas vardagsrum.

Upp ganska tidigt på söndag sen. Alla av oss är ju inte jättemorgonpigga. =) Men Josse är det så hon hade ju kunnat limma fast sej själv i bilen så hade hon kanske fått åka med hem. Nu var det tyvärr fullt i bilen och vi fick överge henne i Lövestad. Men ingen fara, hon skulle ju både få städa och lägga sten eller hur det nu var... =)
Vi andra fortsatte upp mot Borgen. Vi testade ett annat håll hem bara för att se om Annikas håll tog 40 min längre tid. Det gjorde det inte. På Borgen blev det ett snabbombyte och både av kläder och passagerare i bilen. Jag, Ida, Olof, Petter och Emil drog sen vidare till Jonathans studentskiva. Vi hade lite problem att hitta dit men bara lite. Odenslanda är inte så stort så det gjorde ju inget att vi körde igenom det typ 3 gånger utan att hitta några ballonger som Jonathan lovade att det hängde vid huset. Det visade sej en stund senare att vi var på fel väg och letade ballonger.
Väl framme fick både vi och Jonathans trädgård champagne.  En mycket trevlig eftermiddag/kväll i Småland blev det. God mat, trevliga vänner, något mindre trevliga små barn, haha, kubb och studerande av grodyngel.  Jonathan fick två planscher på Marie Picasso. Inte för att han tycker om henne så himla mycket kanske utan mest för att Petter och Olof är helt cp.  

Efter 5 dagar på vift var det sen dags att bege sej hem till Nättraby igen. 
Har hunnit med 3 kalas i 3 landskap på 2 dagar, det hela kallas speed-kalasing.  =)

Tack för underbara dagar och tack Rebecka för att du står ut med att jag kommer och bara flyttar in hos dej på Borgen.

Har nu vatt hemma över ett dygn. Oj, nytt rekord. Men har inte brytt mej om att packa upp allt för imorgon bär det av till Olofström igen. Dags för ÖL-OL.  Det brukar bli en intressant upplevelse. =)  Spana in http://olol.olteamet.com


Aufwiedersehn.