Heja Danmark!

0kommentarer

Nej det menar jag egentligen inte. Framför allt inte måndagens hockeymatch. Eller ja, kanske just där dom hade behövt ett heja...
Men, skit samma. Vad jag menar är att vi har fått tag på en lägenhet. Kors i taket liksom. Det hjälpte att annonsera ut oss själva på Blocket med en väldigt muppig bild. Och ägaren till denna lägenhet råkar vara dansk. Men vi tror vi fattade ungefär vad han sa och att vi har skrivit på rätt papper. Den 15 juni får vi nya lägenheten som ligger i andra (felaktiga?) änden av Lund. Men vi måste faktiskt bo nånstans, och det är nära och bra till Stadsparken. Lägenheten är väl kanske inte så vacker. Vi får hyra den i andra hand, möblerad och klar och ja...det har nog inte hänt så mycket i den lägenheten sen 1972 men det blir nog bra. Och tänk så vältränade vi kommer bli eftersom det bara är uppförsbacke HELA vägen till skolan. Och till Stiftsvägen också där jag har en känsla av att jag kommer hänga en del...=) 
Skönt att det löste sej iaf. Hejdå norra Lund. Hej södra Lund. 


Vem skulle inte vilja hyra ut en lägenhet till det här gänget? ;-)

Och appropå Danmark så var jag nästan där i fredags. Malmö rättare sagt men det är typ så nära man kan komma utan att vara i Danmark. Studieresa med klassen stog på schemat och som vanligt var allt lagom förvirrat när nån glömt hälften av det hon skulle haft med sej på ett skrivbord i Lund. Vi kan ju hoppas att hon glömmer att göra en tenta till oss också. 
I alla fall så började dagen ganska bra med ett besök på Sysav´s Avfallshantering. Det var så mycket intressantare än vad låter. Världens trevligaste människa informerade och jag trodde aldrig att någon skulle kunna få sopor att verka så spännande. Tack tack. 

Dagen gick sen lite utför. Vi fortsatte med ett besök i Västra Hamnen i Malmö och skulle titta på hus. Helt okej ändå och vår kära grupp Fekalier kämpade på och hade en ganska trevlig tur i området. 


Fekalier inspekterar hus i Malmö.

Därefter somnade halva klassen på Malmö Högskola och vaknade nog tyvärr aldrig riktigt till liv igen. Så ett gäng zombies spanade på passivhus och ville nog helst bara åka hem. Vilket vi till slut fick göra. 

Då blev det panikpackning av det sista innan jag satte kurs mot tågstationen och Linköping som slutdestination. Vad som väntade där kräver ett helt eget inlägg.

Simma lugnt så länge kära vänner.   

Kommentera

Publiceras ej