Vi drar till fjällen, fest hela kvällen.

0kommentarer

Man måste inte alls ha inflyttningsfest precis när man har flyttat in. Bara man har det nångång innan man flyttar ut igen så är det lugnt. Och jag har ju inte flyttat alls när jag tänker efter. Men Ruth och Ellen har flyttat in här och det behövde firas.
Eftersom flera av våra föreläsare var galet imponerade över allas skidresor i början på terminen så tyckte vi att After-Ski var ett lämpligt tema. Den stora fördelen med det temat är dessutom att man får gå på fest i långkalsonger utan att någon tycker man är konstig. Sjukt najs!!
Ordentliga som vi är (jo det händer) så hade vi förvarnat våra grannar om kvällens drabbning. Vi varnade även grannarna som bor i vägg-i-vägg med vårt vardagsrum. Kan tyckas onödigt eftersom dom skulle komma på festen men man kan aldrig vara nog så ordentlig. ;-)
Grannarna kom på festen. Det gjorde även en stor del av klassen och flera andra trevliga människor och det blev en kanonkväll. Tack tack tack allihopa!!
Till sist kan vi väl bara konstatera att man kanske inte ska tala om att man har en penna som man får rita med på fönster. Det blir väldigt konstiga bilder att städa bort dagen efter. Och för det andra, om du inte vill ha oväntat besök så ta ner eventuella lappar från ytterdörren.
Bjuder på lite bilder från kvällen.
Tack och hej. Nu känner vi oss inflyttade. Tur det med tanke på att vi snart ska flytta ut.


              


Här är den berömda lappen som vi glömde ta ner. Jättebra under kvällen.
Lite mindre bra dagen efter när pizzabudet kom med bakis-pizza. =)Kommentera

Publiceras ej