Finbesök i Lund

1kommentarer

Förra helgen var trevlig, mycket trevlig skulle man kunna säg. För då kom mitt favvo-pucko på besök. Tänka sej, vi hade hittat en helg innan år 2031. Fast vi fick förskjuta helgen lite för att det skulle gå ihop sej, lördag-måndag är det nya fredag till söndag.
I alla fall, jag hann väl knappt möta Lena vid tåget innan letandet var igång. Ibland kan man ju undra var det gick snett, vi kanske borde skaffa oss en annan hobby. Fast nej, nu ljuger jag, vad ska vi med det till? Det här är fortfarande sjukt kul. =)
Vi började med att hälsa på Carl von Linné och kunde efter det besöket konstatera att vi måste utöka vår standard-caching-utrustning med pincett. Helt omöjligt att få ut loggremsan ur ett långt smalt rör med bara fingrarna. Linda skulle varit med, hon har fattat det här med pincett.

Vi åkte hem, dumpade Lenas packning och gav oss ut igen. En liten sväng runt norra Lund blev det med inslag av att förstöra en romantisk dejt vid tjuren Börje. Vi avslutade kvällens bravader på Willys parkering. Ja, vi passade faktiskt på att handla mat också så helt dumma i huvet är vi inte.

 

Hem och laga mat mitt i Stefans förfest. Men allt går och Stefan hade ju faktiskt hittat sina axlar, kul för honom. När Stefan tog sitt pack och försvann iväg på sittning så dök nästa gäng upp. Dags för spelkväll. Känns som om vi har en fin tradition på gång här. Det blev Med andra ord och Gäster med gester. Hur kul som helst och den ena förklaringen dummare än den andra. Loooove it! Som favoriter kan väl nämnas Hajspena och Fyrglasfönster. Tack för en jättetrevlig kväll mina vänner. =)

Söndag och dags för en heldag med gps som sällskap. Vi laddade med lite Glee, kom ihåg att packa pincetten och sen var vi iväg. Och det gick bra, riktigt bra. Framför allt med tanke på att en av oss var lite halvt handikappad och krävde lite hjälp när det blev för jobbigt att gå själv. När både våra, och telefonens, batterier började tryta är det dags att äta. Och hitta ett vägguttag. Vi började med att äta lagom god kycklinggryta utan kyckling innan vi traskade upp till L-vägen. Där satt dom förståndiga människorna i min klass och tentapluggade. Den oförståndiga i klassen och hennes vän hittade två hål i väggen och laddade telefoner istället.

   





Ut på etapp två och vi hann med en hel del till. Men så upptäckte vi ännu en sak vi måste utöka standard-utrustningen med; PANNLAMPA!! Fatta det blir mörkt fort så här års. Helt plötsligt var det nån som släckte lyset och det blev bäckmörkt. Typiskt att vi hade två kvar. Men allt går, det blir bara lite mer spännande när man inte ser. Grädden på moset var att vägen hem sen var avstängd och det blev en liten omväg...

Väl hemma hade grabbarna grus lagat mat åt oss. Tack tack. Jag tror vi dog i varsin hög med trötta ben och avverkade några avsnitt Glee till.
Konstigt att våra helger alltid tar slut så fort. Tur vi redan har hittat en ny.
Tack för mej. Tack för dej.

1 kommentarer

Lena

24 Oct 2011 01:03

<3...

Kommentera

Publiceras ej