Halloween

2kommentarer

Man tager vad man haver som det så fint heter. Och är pumporna slut i affären får man väl helt enkelt köpa något annat lämpligt. Vi klassade två meloner och en paprika som lämpliga.
Och det blev ju världens succe. Grannen med sin perfekta pumpa kan ju slänga sej i väggen, utanför vår ytterdörr blev det lite bättre.
Vill ni veta en sak förresten? Gröper man ur två meloner så blir det SJUKT MYCKET melon att äta. Himla typiskt bara att jag inte tycker om melon. Men det gjorde tack och lov mina vänner.

      

Halloween fortsatte med fest hos grannarna. Grannar som jag aldrig pratat med, ja innan igår kväll då.
Det blev en spännande kväll. Maskerad är alltid kul, och helt ärligt vet jag inte om jag skulle känna igen folk idag. Jag vet till exempel att jag bor granne med en polis, en cowboy och byggarbetare. Känns ju bra...
Själv är jag ganska nöjd med min Cruella de Vil-outfit. Men fy fasen för att försöka reda ut mitt fågelbo till frisyr idag...en halv flaska schampoo senare började jag känna igen mej själv.
Halloween ja. Det kanske ska vara läskigt. Det enda skräckinjagande med den här helgen är tyvärr dagens baksmälla. Var gick det snett igår undrar man...  Vi lämnar spekulationera där, det här ska trots allt vara en trevlig blogg är tanken.
En sak vill jag bara påpeka. Det bästa med att gå på fest hos grannen är att man kan gå på fest i tofflor. I looove it.

Och så appropå baksmälla. Dagen till ära så kollade vi på Baksmällan 2 innan. Den var om möjligt ännu mer sjuk än den första. Men perfekt underhållning för dagen. =)

2 kommentarer

Gunnar

05 Nov 2011 22:00

"...jag bor granne med en polis, en cowboy och byggarbetare."

Så du bor granne med 3/5 av Village People? Coolt.

Susanne

05 Nov 2011 22:04

Efter att dom hade dansat till YMCA igår så fanns det ingen tvivel kvar. =)

Kommentera

Publiceras ej