Om alla tar ett steg åt höger... Nehe, det gick inte.

2kommentarer

I lördags var en mycket trevlig dag.
Det började med ett lagom seriöst träningspass med klubben i Brunnsparken. Knäpp-OL hade vi döpt det till och ja, lite knäppt var det allt.
Det var en kontrollstafett, stjärnorientering. Men istället för att varje 2-mannalag skulle hänga ut en skärm, en numrerad snitsel eller något annat tråkigt så gjorde vi det hela lite mer intressant. Ett lag sprang med en julgran, ett med en pulka och ett annat lag med en uppblåsbar stor banan. Kämpigast hade nog Ragge och Björn som fick springa med en dammsugare. Jag och min lagkompis Fredde kämpade på med vår solstol.
Förste man sprang ut till kontrollen och lämnade saken och sen tillbaka till startplatsen, andra man i laget sprang ut till samma kontroll och hämtade tillbaka saken. Så här höll vi på en stund. Det var fint väder, de flesta kontroller låg nere i Brunnsparken och alla glada helgfirare som bara tänkte ta sej en promenad i parken fick sej några goda skratt när det helt plötsligt kom någon springande med en dammsugare.
Som grädde på moset var det väldigt fri klädsel som gällde. Vissa hade verkligen gått in för det där,  som tex Henke som kom i glittrande vita paljettbyxor och magtröja, eller Fredde i sin guldpyjamas. Vilket ledde till ännu fler skratt från folket i parken...
Min mamma tog det där med fri klädsel på allvar. Gode gud... När vi skulle åka funderade jag på att ta en egen bil till träningen så ingen trodde vi var släkt. Men men, så vann mamma pris för bästa klädsel också. =)



   


På kvällen var det sen dags för Årsfest.
Tv-inspelning stog på schemat. Gästerna möttes av oss i inspelsningsteamet. Det var sminkös, studioman, crew, fotograf och en skum programledare. Det skulle bli inspelning av Vem vill bli miljonär - Ronnebyversionen. Den förvirrade vikarierande studiomannen försökte hålla koll på allt, sminkösen stövlade in mitt under sändning och självklart försökte fotografen fånga allt på bild. Man jobbade sej uppåt på vinststegen och man kunde vinna både lyckan att få arrangera en tisdagsträning och en garanterad plats i propaganda-laget på Vittuskavlen. Vilka priser lixom.





Livlinor? Jo det fanns. Man kunde fråga publiken men dom var helt världelösa. Man kunde även ringa en vän men vi ringde fel och hamnade hos Orion men tyvärr var vi inte intresserade av att sälja julgranar på torget. Inspelningen flöt på bra och jag tyckte jag skötte mej fint som crew och det stora ansvaret att hålla upp skyltar så publiken förstog när dom skulle applådera och när dom skulle vara tysta.
Blev nån miljonär kanske ni undrar?  Nej inte med våra kluriga frågor som tex kunde se ut så här:

Varför är Marianne glad?
A. Kjell har tappat bort sina bilnycklar
B. Kjell har tappat bort sin mobiltelefon
C. Kjell har tappat bort sej själv
D. Marianne har tappat bort Kjell

Rätt svar: Alla alternativen.

Kjell vann förövrigt ett pris under kvällen. En sån där sak med massa klädnypor på. Där kunde han knäppa fast sin plånbok, sina bilnyklar, mobiltelefon och annat viktigt. Vad tror ni Kjell glömde på festen innan han gick hem....?  Jisses.  =)

Efter denna superhärliga inspelning blev det mat på Bergslagskrogen, mycket god mat. Jag och mina trevliga bordsgrannar utbytte många fina historier under kvällen om både mat, skidor och flygande takboxar. Kvällen rullade på med prisutdelningar, charader, fina tacktal och supergod efterrätt.

Tack för en mycket trevlig kväll.
Ronneby OK är en fin orienteringsklubb. Så fin att vi delar med oss av både choklad och schampoo.


2 kommentarer

Kajsa

24 Nov 2009 23:00

Hej! Om du vill kan du ju låna min Hawaiidräkt...

Susanne

25 Nov 2009 11:32

Haha. Tack det var snällt av dej. =) Tänkte att den behövde komma ut och rastas lite.

Kommentera

Publiceras ej