SM nästa

5kommentarer

Full fart mot helgen. Det blir halv dag på jobbet imorgon, sen tar jag mitt pick och pack och hoppar in i Orions minibuss och åker till Gnesta. Där ska det springas SM x 2 i helgen. Medel och stafett...


Over and out!

5 kommentarer

Karna

29 Sep 2008 18:23

Vaf*n nu blev jag förbannad på mig själv för att jag inte åkte till stafetten igår och hejade...

Våga inte lämna landet innan jag har sagt hejdå!!!!

Suss

30 Sep 2008 21:07

Haha, du missade inte så mycket Karna. Du hade aldrig orkat vänta på att jag skulle gå i mål, jag var ute en halv evighet...=)

O nej skulle jag aldrig få för mej. Det är ju 25-manna och 25-manna-partaj nästa helg och där hoppas jag verkligen du har tänkt att dyka upp!

Karna

01 Oct 2008 23:27

Då bokar jag en festbiljett då då.. och jag lovar att berrätta innan vad jag ska ha på mig så att vi inte riskerar att du inte kan umgås med mig.. det verkar som om vilsegänget satsar på hotellmys, så jag satsar på er =)

Mika

02 Oct 2008 12:21

igår drog josefine från hagfors (hyran i branäs) iväg till asien&nz. blir borta i 4 månader. en del har det bra.. själv ska jag flytta till andra sidan stan i november.

Suss

02 Oct 2008 20:02

Karna - perfekt. Haha. Ja vill du göra det. Jag kan ju säg redan nu att jag nog tänker ha en blommig klänning. =) Oja det gör du rätt i. Vet inte ritkigt vad vi ska hitta på innan än men det löser vi =)



Mika - Du är underbar!! =) Men skönt och höra att du ska flytta ifrån gettot med sprängda bankomater.

Kommentera

Publiceras ej