License to grill

0kommentarer

Hej vad det går. Hinner inte ritkigt med att andas men det gör inget, det kan jag göra sen... Just nu är det ganska så mycket annat som går före.

Som till exempel att grilla. Vi gör inget annat känns det som och jag gillar det. Grillsäsongen är ju alltid lite av en favorit och visst blir all mat lite godare om man grillar den.

I torsdags var det grillning hos Micke. Efter några halva misslyckande och x antal Förpuffningar så fick vi igång grillen. En stund senare dök Peppe upp och vi hamnade nu istället på nivån Fy fan vad det brinner. Mat blev det och kvällen fortsatte med underbara klipp från Galenskaparna, tur det finns fler med samma fantastiska humor som jag. =) Och vad vore väl en äkta grillkväll utan lite marschmallows. Synd bara att grillen hade slocknat... Alla sätt är dock bra utom dom dåliga och det går minst lika bra att grilla dom kladdiga sockerbomberna över levande ljus inomhus. Det gäller dock bara att ha lite mer koll på vad man gör, för annars hamnar man lätt på den där nivån igen; Fy fan vad det brinner...

Vi fortsatte med nästa grillning i tisdags. Fast först skulle så klart den stora brännbollsfajten utkämpas. Björnen-personalen mobiliserade sej på Lokattsplätten som nu för tiden ser mer ut som en miniatyr av Stilla Havet. 4 lag blev det och kriget var igång. Det var blött, det var tung snö, det var fantastiska slag och lyror, det var lite mindre fantastiska slag och det var Fredrik och My som skötte snacket. Men framför allt så var det galet kul. Och man vill ju inte skryta men nåt lag var ju lite bättre än dom andra. Typ lag 3, typ mitt lag. Yeah!! Hur bra jag var? Lika bra som jag är på alla sporter som har en boll inblandad...
Efteråt blev det grillning som resulterade i en något urspårad måltid. Hur vore det om vi skulle ta och höja nivån en aning på våra samtal? Jasså inte det...
Som om det inte vore blött nog började det regna lite sakta men säkert. Fler och fler försvann och sökte skydd inomhus. Vilka var kvar till sist om inte i stort sätt alla liftvärdar. Där satt vi och hade det hur trevligt som helst och jag tror inte ens vi märkte att det regnade. Man skulle kunna säg att vi är lite tuffare än alla andra. Eller bara dumma i huvet...
Kvällen fortsatte med bastu och häng på BlueHill innan vi gjorde entré på Bygget. Där skrålade vi lite mer än vad våra stämband önskade men det gör inget.
TAAACK för en kanonkväll allihopa. Björnen-personal is the shit!

Onsdag och dags för nästa grillning, den här gången med liftvärdar och pistörer hemma hos Olle och Ingis i Brattland. Trots att snön är spåslöst försvunnen längs alla vägar fick Elvira köra bilen uppför den fasansfulla backen till deras hus. Vågade inte riskera ännu ett traktorbesök. Allt gick bra och fram kom vi.
I strålande solsken hade vi det hur bra som helst på den halvt färdiga altanen och vilka grillmästare vi är. Fast med lite extra glaze går det ju inte att misslyckas.
När solen försvann och kylan kom krypande så flyttade vi in och det blev lekar för hela slanten. Vi började med "Gissa Röven - Hur mycket har du egentligen spanat in dina arbetskamrater?". Allas rumpor hade mycket snyggt och diskret blivit smygfotade och nu skulle vi helt enkelt gissa vem det var på bilderna. Låter ganska enkelt, var SUPERSVÅRT! Spekuleringarna, skratten och viskningarna i lagen avlöste varandra. "Vem har så mycket häng?" "Vem har så tajta byxor?" "Vem byglar på det hållet?" "Jag känner igen skylten i bakgrunden?"
Vi trodde vi var smarta. Det var vi inte. Tror ändå vi lyckades få hälften rätt... Efter denna lek var vissa lite mer knäckta än andra. Typ Jon. Alla, inklusive han själv var helt säkra på att bilden på hans rumpa var någon helt annans. Hahaha...
Lekarna fortsatte och nu var det dags att ta lite på varandra. Hand mot öra, mage mot rumpa, fot mot lår och så vidare... Helt plötsligt låg vi där i en hög och försökte intala oss själva att vi var lite vigare än vad vi faktiskt var. Det gick sådär. Det var smärta och svett och jag tror vi välte av bara gapskratt ibland. Det blev en jämn match men jag tror Lag Jons Rövkombo knep en liten seger över Lag Peppez Bodega.


Jons Rövkombo



Peppez Bodega

Sista leken för kvällen blev den berömda med ett kortlekskort. En sak kan vi ju enas om när det gäller liftvärdar och pistörer; Vi suger.
Kortet skulle flyttas från den enas mun till den andras utan att händer fick hjälpa till. Med ett läte värre än vår dammsugare så gick det faktiskt ganska bra för oss där vi stod i en ring och var livrädda för att behöva pussa grannen brevid.
Tack för ännu en lyckad kväll med världens bästa arbetskamrater!! =)


Idag ska jag inte grilla. Bara så ni vet.

Over and out!

Kommentera

Publiceras ej