SNÖÖÖÖ

2kommentarer

Fy fanken vad det har snöat dom senaste dagarna. Varje morgon har vi fått leta, skotta och skrapa fram bilarna. Härligt. =)  Men det är toppen. Ca -10 om dagarna och massor massor massor med snö, vad mer kan man begära?

Helgen blev en ganska lugn sådan, mest för att försöka bli av med den lilla förkylningen. Spatserade bort och tittade på världscupen i lördags. Anja och resten kämpade på i backen. Jag tog mej några åk jag också men det var mest puckelpist så njaa, det blev inte så många åk. Det blev en sväng på den lilla men ack så mysiga julmarknaden på torget. Ursäkta men Bubbetorp kan slänga sej i väggen.







I söndags nöjde jag mej med att titta på världscupen på tv. Under kvällen hade jag och min sambo Rebecca filmmys med en av tidernas bästa filmer, Pay it forward. För övrigt har jag och Rebecca det hur bra som helst i vår lägenhet på Torpet. Vi har spridit ut oss riktigt bra och vi förstår inte riktigt hur vår tredje sambo Ida ska få plats här när hon anländer i februari.

Och nu är det utbildning, massa info och intro hit och dit. Det går galant det här. Imorgon är det sista dagen på utbildningen, sen är det full fart på jobbet. Min lift i vinter bli Tottliften. Så alla som ska till Åre förstår ju att det är i Tottliften man ska hänga hos liftvärd Susanne.
Utbildningen har varit kanon. Vilken härligt gäng vi är. Igår blev det ett par skrattanfall innan dagen var slut. Viagra, historier utan poäng och fina ord om varandra var riktiga höjdare.

Nehe, godnatt mina vänner.


2 kommentarer

Anonym

19 Dec 2009 21:05

råka komma in på in på din blogg eftersom du blev vän med tove och lisa på facebook men glöm inte hörselkåpor till tottliften. du kommer förstå vad jag menar sen. good luck vi lär synas sen när jag börjar i feb.

Susanne

20 Dec 2009 20:44

Är det Ida som har kommenterat måntro...? =)

Nu blev jag av med Tottliften så jag klarar mej. Fast jag har hört att dom har ljudisolerat den nu så det kanske inte är lika hemskt.

Vi ses om några veckor!!

Kommentera

Publiceras ej