Does your mother know that you´re out?

0kommentarer

Kan inte riktigt fatta att det är två år sen. Två år sen vi möttes där i stugan i Byron Bay bland kackerlackor, spindlar och alldeles för mycket goon. Men nu var det äntligen dags för reunion.


Byron Bay 2008


Våra brittiska vänner Amy och Amanda for till Stockholm och Ida och jag gjorde detsamma. Även Amys pojkvän Tim och en kompis från Australien, Dave, anslöt till klanen. Tim var för övrigt helt i extas över att ha fått se snö för första gången, konstiga australiensare...=)

Vi hade sen en mycket fin helg i Stockholm.
Lekte turister och kikade på sånt man tydligen ska se när man är i Stockholm. Tog foto med vakterna utanför slottet och försökte som vanligt lyckas med några hoppbilder, dock utan vakter. Julmarknad i Gamla Stan med glögg och pepparkakor och så lite shopping i storstan.







På lördagkvällen blev det matlagning i lägenheten som Anders varit så snäll och lånat ut till oss. Efter det lite drickarspel i vanlig ordning innan vi landade på The Bridge där vi svängde loss hela natten. Bra musik, vissa hade dejt i gaskammarn och om 40 år vågar jag nog inte åka Finlandsbåten. Hur kul som helst och världen är bra liten ibland... sluta ha kusiner i Nättraby som jag gått i paralellklass med hela grundskolan.











Lite mer turistande och sen blev det is för hela slanten. Skridsko-åkning i Kungsträdgården. Herregud. Som fyra bambi på hal is for vi omkring. Runt runt runt och försökte undvika att krocka med alla galna barn.
På kvällen blev det ett besök på isbaren på Nordic Sea Hotel. På med snygga kappor och sen in i kylan. Rätt mysigt ställe det där och man behövde inte oroa sej för att drinken blev för varm.







Det blev en ganska fnittrig söndagkväll i lägenheten. Vad är det med killar och cyklar på väggen? Till slut somnade vi gott. Lite för gott kanske, eller vad säger du Ida? 20 min innan Idas tåg ska avgå från stationen vaknar Ida. Nej men det blev inte stressigt i alla fall. Haha.

Ni är typ bäst. Amy och Amanda, jag saknar er redan och jag hoppas verkligen att det inte dröjer 2 år tills vi ses nästa gång.

Over and out!

Kommentera

Publiceras ej