95 har hittat den, 12 har inte hittat den, 3 letar fortfarande...

0kommentarer

För två helger sen var jag i utlandet. Ja Bornholm är faktiskt utlandet även om det är svårt att förstå. Eller, det enda som är svårt att förstå är språket. Jädra danskar...

På Bornholm skulle vi i dagarna två leta. Och som vi letade och letade och letade. Vad vi letade efter? Dom flesta nöjde sej med att leta orangevita skärmar i skogen. Men vi var några som även letade för fullt efter plastlådor i blandade storlekar. Så medan övriga klubbmedlemmar fotograferade klippor, tittade på utsikten och beundrade alla sevärdheter och städer så hade Per, mugglar-Stefan och jag, till övriga medlemmars måttliga glädje, fullt upp med pipande gps:er. Vi kröp under stenbumlingar, försökte förstå hällristningar och vandrade en halv evighet i sanddyner för att slutligen dyka ner under en gran. Bland annat. Geocaching är en fin hobby. =)

Så efter att ha sprungit två helt okej orienteringslopp, hittat 13 nya cacher, besökt klippor, sandstränder, en fyr, chokladfabriken, tittat på kor, ätit plättar i en rabatt och glömt bilnycklarna i dörren kunde 13 glada ROK:are åka hem till Sverige där vi förstår vad invånarna säger. Annars han vi ju Frasse, en riktig stjärna på danska.











Kommentera

Publiceras ej