Återföreringen med stort Å

1kommentarer

Så var det dags igen. Mickelbyn 41 saknade varandra på tok för mycket och det var dags för återförening nummer 2. Denna gång blev det Göteborg.

Vid 3-tiden kapitulerade jag från jobbet och begav mej mot götet. Fick ett sista råd innan jag gick från jobbet; Susanne, en läkerol mellan knäna, det vet du.  Öööh, tack för den. =)
Det är himla bra att Ingrid bor på västkusten på helgerna för då hade jag nämligen resan fixad.  Den var lika förvirrad som man hade kunnat förvänta sej.
- Oj vad bilar. Det kanske är Örkelljunga-dagarna eller nåt.
- Nja, jag tror inte det för vi är i Våxtorp.
=)
I Kungsbacka blev jag avsläppt och fick kasta mej handlöst på pendeltåget. Okej, kanske inte riktigt så illa men det var en smula stressigt. Väl framme i Göteborg väntade Mika, Anna-Ida, Theresia, Louise och Sanna. Åååh vad glad jag blev av att se er. Kvällen kunde börja. Efter att ha stått vid en illa-luktande hållplats tog vi spårvagnen ut till Louise broders lägenhet. Där lämnade vi packning (det är inget fel på stora ryggsäckar) innan vi gav oss ner på stan. Hamnade på Bryggeriet på Avenyn där det blev middag. Ett jädra kackel var det ända tills maten kom in. Tänk vad lite mat kan göra, total tystnad, haha. Hungriga var vi.  Sen fortsatte snacket när magen fått sitt. Det diskuterades gamla fina minnen, framtidens planer och diverse annat. En kalastrevlig kväll med god mat.
Vi traskade hemmåt och där med att komma av spårvagnen är inte alltid så lätt som man tror, fråga panter-tanterna. Att det stog en knapp "Öppna Här"  var något vi upptäckte sen. I såna lägen gäller det att spela kall. "Äh hörni, vi hoppar av på nästa". Hahaha...
Väl tillbaka i lägenhet blev det en lugn stund. Känner att jag behöver poängtera det inför fortsättningen. Vi kollade lite på tv innan folk dog i varsin soffa eller säng.
Lördag och stan med diverse ärenden stog på schemat. Först åkte vi och spanade in Theresias lägenhet, den såg inte helt fel ut. Fast vem vet, hon kanske inte bor där så länge till. Herregud, folk asså...
Ja ursäkta, vi fortsatte in till Nordstan och affärerna runt omkring.Lite shopping blev det (inte för min del, jag sparar) och systemet fick sej ett litet besök som resulterade i mer kassar än vad några händer orkar bära.
Med denna lilla nätta packning åkte jag, Theresia och Mika ut till gettot, gansterstället, Biskopsgården. Kärt barn har många namn. För er som undrar så finns det två bankomater i Biskposgården. Den ena är rånad och den andra är sprängd. I detta lugna och trygga område spande vi in Mikas lägenhet och vilade lite efter allt kånkande på saker.  Därefter for vi in till city igen och mötte upp damerna som nu även hade handlat massa mat till kvällens taco-mys. 
Vi samlade ihop oss själva och alla 100 kassar och åkte tillbaka till Louise broders lägenhet. Där tänkte vi göra oss i ordning, ha taco-kväll och bara allmänt mysigt innan det skulle bli utgång. Men oj vad tråkigt livet skulle va om det alltid blev som man tänkt sej. Väl tillbaka i lägenheten var det säkert 10 pers som for omkring och målade och hade sej. Jättebra när vi hade våra saker i hela lägenheten. NEJ.  Det tyckte inte hyresvärden heller (det låg visst en handduk på golvet) och tydligen hade vi fört ett jäkla liv kvällen innan (när vi inte var där). Vi förstod nog inte rikigt vad som hände men helt plötsligt hade vi packat ihop våra grejer och stog ute på gatan. Ååååååh UTSLÄNGD!   Jaha så kan det gå. Jäkla tant!  Tur att vi inte hade mycket och bära innan, plus vår packning. Suck. Måste sett väldigt roligt där vi stog och väntade på spåvagnen med en halv lägenhet.
Tack och lov att fler i detta gäng bodde i Göteborg. Med mycket möda och besvär och ömma leder hamnade vi til slut i Biskopsgården hos Mika. IGEN!! Då kunde vi ju lämnat grejer där första gången vi var där. Men vem hade kunnat tro att vi skulle bli utslängda...
Jaja, lite spänning i vardan har ingen dött av och det bli vad man gör det till, med andra ord en helt kalaslyackad kväll. LIna och Manal anlände, duschen ockuperades i omgångar, tack och lov var Manal typ redan klar...=)  Det blev taco som planerat om än lite senare. Hur gott som helst. Mikas kompis Carro (tror jag hon hette) dök upp och det är nog många frisyrer glada för, tack för hjälpen. Det fixades, sprayads och dracks. Vi lyssnade på musik av blandad kvalite, såg till att ingen slängde handduken på golvet, ordnade tequila-race och hade det bara så där himla mysigt som Mickelbyn 41 kan ha.
Sen skulle vi visst gå ut också kom vi på. Att man kan träffa så många man känner i Göteborg, så många träffar jag inte en utekväll i Karlskrona. Okej då, kanske. Men med tanke på att Göteborg är lite större så är det lite häftigt. Vi utökade Branäs-skaran med Matilda, Sofia, John och Malin. Trevligt. Hann även med att träffa Snygg-Tim i säkert hela 5 minuter. Han hade dock inte sina röda kalasbyxor denna gången för er som undrar.
Vi hamnade till slut på Keybar där vi svängde loss hela natten, med eller utan Chris Brown.......
Musiken blev bara bättre ju längre kvällen gick och danslusten sitter i sen gamla goda tiden på Brants. Hahaha.
Sen följde den obligatoriska nattamaten innan vi skildes åt olika håll. Tack för en kalaskväll tjejer.
Sov sen himla gott måste jag säg. Jag och Mika kunde bre ut oss i dubbelsängen eftersom Manal hellre sov i en fåtölj, såg ju verkligen jätteskönt ut. =)
Morgonen var en sån där äkta sista-veckan-i-Branäs-dag vilket innebär soffan, tv och ett kök som behöver städas. Hela gänget samlades igen i Mikas place och vi lyckades hitta en lägenhet under disk, mat och flask. Lite pizza som avlsut och helgen var fulländad.  Tack så jättemycket allihopa. Det kanske dyker upp nån bild så småningom...

Over and out.

1 kommentarer

Mika

13 Sep 2008 14:06

som jag väntat. äntligen. finns ingen som minns alla detaljer som du! hahaha, jag skrattar fortfarande! vi hörs och ses ;)

Kommentera

Publiceras ej