Manila

0kommentarer

Nu ar vi framme i Manila, Filippinerna. Lite halvmulet idag men vi borjar vanja oss.

Sista kvallen i Bangkok slog vi till pa lite fot-scrub. Ni anar inte hur skont det ar och vilka fina fotter man far. Enda nackdelen med det hela ar att jag ar sa forbaskat kittlig under fotterna. Det galler att bita ihop. Hur som helst, det ingick tydligen typ helkroppsmassage i denna fotscrub ocksa. Forra gangen vi fick massage sa masserade dom helt utan vidare och sa var det bra. Har letade dom upp varenda liten knuta och gjorde allt for att utrota dom. Hade ingen aning om att jag hade sa ont i ryggen...

Efter mycket smarta och rena fotter fortsatte kvallen med mat, lite mer shopping och sa packa. Tro det eller ej, vaskorna gick igen. Men nu ar vi som sagt i Filippinerna dar det ar annu billigare sa det lutar at ett paket hem till Sverige harifran... Vi far ju passa pa att shoppa i dom har landerna.

Det ar nog aven klart att vi ska fira jul hemma hos familjen Key i Melbourne. Kanns bra att veta, lite familjekansla vill man ju ha.

Igar kvall gick vi pa bio har i Manila, vi (jag?) var tvungen att dregla lite over Zac Efron. Mmmmm...... High School Musical 3 for er som undrar. =)

Adjoss och tack for fisken!

Kommentera

Publiceras ej