Allt vi gor, kan dom gora i flipflop

3kommentarer

Nast sista dagen i Filippinerna idag. Vi har kommit tillbaka till Manila efter 6 dagar pa on Mindoro och besok hos Isabelles familj. Vi bodde hemma hos familjen i byn San Teodoro. Det var valdigt spannande. Man marker snabbt att man allt ar lite fin i kanten. Toalett fanns men spola fick man gora genom att slanga vatten i toaletten. Dusch fanns inte. Man fick helt enkelt halla en hink med vatten over sej om man ville ta en dusch.
Grannar och halva byn visste om att vi var pa besok och huset var alltid fullt med folk som ville titta pa oss. Vi var ju sa vita och fina. Tack for den lixom....haha.  
Hungriga behovde vi inte vara. Dom matade oss fran morgon till kvall, mest med friterad kyckling och ris sa det ska jag inte ata pa ett tag nu. Mamman i familjen, Lorena, tog med oss pa massa skojigt. Dansuppvisningar, kareoke-kvallar (nu har till och med jag statt pa en scen och sjungit) och skonhetstavlingar. Pa skonhetstavlingen, Miss Oriental Mindoro, sa Lorena till arrangorerna att vi var viktiga gaster fran nan organisation i Sverige, sa vi sitta nastan langst fram. Vi och alla borgmastare. =)

Sista kvallen pa Mindoro akte vi till Sabang dar vi sov tills idag. Igar kvall skulle vi ga ut och ta en drink tanke vi. Det hela slutade med 6 drinkar, 2 shots (vi betalade inte en enda sjalv) och tva pa tok for lulliga damer. Var biljard-karriar borjade och slutade igar, vi var helt vardelosa trots att vi fick tips och rad fran tva Malmobor. Herregud alltsa...

Bakfylla + gungig batfard tillbaka till Manila = ingen bra kombination.  Tror inte vi sager mer an sa om dagen.  Eller jo, pratade med tva jattetrevliga manniskor pa baten idag. En fran Kalifornien och en fran Tyskland. Dom undrade om vi hade varsin microvagsugn i vara vaskor. Det har vi inte.


Imorgon kvall bar det av till Sydney. Ska inte bli helt fel. Vi hoppas pa battre vader dar. Nu ar vi trotta pa bade regn- och tyfonperioder. Vi ser snart ut som tva russin.


Over and out.

3 kommentarer

mika

16 Nov 2008 10:29

HAHA! ingen skriver så klockrent som du!!

Alina

16 Nov 2008 10:38

Hoppas du får en trevlig Söndag! :)

Lena

25 Nov 2008 22:04

Hello galning..

När du kommer hem så har du en utmaning på min blogg!! För jooooo! JAG HAR UPPDATERAT! ;)

Kommentera

Publiceras ej