LedarCamp 08 på Bosön

0kommentarer

Hur kul som helst. =)

Har haft en jättetrevlig helg med jättetrevliga människor.  Lite svårt att hinna lära känna över 100pers på en helg men dom jag har pratat med och lärt känna lite var utomordentligt trevliga människor och man kan lära ett och annat av varandra.

Bla följande saker har inträffat under helgen.

Mycket bra, intressanta, lärorika och roliga föreläsningar. Okej, alla var inte jätteintressanta. Men tack och lov dom flesta. Bäst var Alice Bah och Inger Hansson. Har nog aldrig skrattat så mycket under föreläsningar. Och bara så ni vet, 92& av allt det människor går omkring och oroar sej för händer inte.

Vi hade teambildningsövningar på fredag-kvällen. Världens bästa lag, Lag 5 (även kallat Lag Bäst, Hi5, Fab 5) kämpade på riktigt bra. Vi kanske inte var bäst hela tiden, men vi hade lite otur. =)  Vi skulle forsla golfbollar i stuprör, få in hela laget i en liten trekantig hage under väldigt strikta regler, ta oss över piraya-floden (den ägde vi alla på, så det så) och få ett rep till en fyrkant med förbundna ögon.

En musiktävling ägde rum på fredagkvällen. Gissa vilket lag som vann, just det, Lag 5. =)  Tror det berodde på kombinationen av människor. Vi hade bra fantasi, schlagerfreak, bra sångare, allmänt vetande och en grym prestation på rockring som räddade oss i finalen. Och så hade vi roligt också. Man får dock se upp när man flyttar bord och benen inte följer med.

Ett besök med guidad tur och tipsrunda på Riksidrottsmuseet. Var faktiskt sådär. Hade nog förväntat mej mycket mer och att det skulle va större. Men det som var där var helt okej. Bäst var att sitta och titta och lyssna på gamla sportklipp, helt underbart.

Mat. Ja det var det ingen brist på. Synd bara att vi typ satt still hela helgen, vi hade nog inte riktigt behövt äta så mycket som vi gjorde. Frukost, fika, lunch, fika, kvällsmat och säkert lite fika till. Jisses...

Lördagkväll. En av dom bästa kvällarna på länge. Festmiddag i Mästarvillan. Trerätters först och konstig nog är det nog enda gången den här helgen vi ville ha mer mat. Varför ska alltid fin mat kännetecknas av att det är så lite på tallriken. Dom hade ju glömt potatisen till exempel. Efterrätten vägde dock upp det hela lite, har aldrig ätit så god cheesecake innan. MUMS!!

Sen var det humor på hög nivå. Varje lag hade fått i uppgift att framföra nånting på kvällen, självklart med Melodifestivaltema. Vi var 8 lag och det blev verkligen 8 totalt olika framträdande. Det var allsång, charader, BackstreetBoys (det laget tyckte inte om schlager) och Björn Gustavsson in action. Mitt lag, Lag 5 gjorde en liten tidsresa. Vi började med ABBA, fortsatte med Herreys, Carola, Lena Ph och avslutade självklart med Perelli. Och det enda som behövs för att lyckas med det här är en rulle folie. Tror inte vi säger med än så. =)  
Laget som vann skulle vinna enligt mej, hjälp vad jag skrattade. Ledarna fick komma fram en och en. Dom fick varsin låt i öronen med en mp3 och skulle sen nynna/tralla/sjunga så vi i publiken förstod vilken låt det var. Haken var bara att vi redan innan fått reda på vilken låt det var och fick absolut inte gissa rätt. Allt för att dom skulle stå där så länge som möjligt och göra bort sej. Riktigt kul! 
Kvällen fortsatte med stå-uppare, Lasse Nielsen närmare bestämt. En bit in i hans föreställning trillade poletten ner och jag kom på varför jag kände igen honom. Det var han som roade oss små sjätteklassare när vi var med i Kannan för x antal år sedan. Det är väl ingen i klassen som glömt bort Japanen? =)   Grymt kul var det iaf. Vem vill inte se Antikrundan i slowmotion?  =)
Kvällen avslutades med disco där det var fullt ös och dom übersnygga movesen avlöste varandra. Tack för en kanonkul kväll!!

Vi hade små namnskyltar hängandes runt halsen hela helgen. Jättepraktiskt, man visste vad man hette, vad man kom ifrån och på baksidan fanns det ett schema så vi visste vad vi höll på med också. Dom här var vi några som skulle behålla på hela vägen hem. Man ser ju faktiskt lite viktig ut och så kanske man får sitta i den tyska avdelningen. Eller hur det nu va??  =)

Det enda negativa med denna helgen var nog att jag missade Eurovision Song Contest. Tur dom hade spelat in det åt mej här hemma.


Tack och hej!!  Och som vi alla vet, vi ses på Facebook....

Kommentera

Publiceras ej