Västkusten!

1kommentarer

Tänkte det var dags för en liten uppdatering så vassegoda, här kommer den. =)

I torsdags var det dags att åka till Medel SM i Halmstad. Fyra rokare bakade in sen i en minibuss, vi behövde inte trängas direkt. Resan dit var väl som vanligt. Lukas sov, ovanligt. =)  Vi funderade ett tag på om det spökade i bussen. Lampor tändes helt plötsligt och radion höjde och sänkte sej själv. Praktiskt. Vi stannde på ett litet skabbigt gatukök med en inte allför glad tant som påstod sej ha hemlagat potatismos. I helsike heller kunde vi konstatera när vi åkte därifrån. Vi tog sen en liten guidad tur i Halmstad innan vi lyckades hitta stationen och plocka upp Frida. Sen ut till vårt vandrahem, granne med von Lidl. =) På vandrahemmet bodde bara orienterare. OK Linné, Njudung och vi. Allting var väldigt vitt i rummet med efter att ha spridit ut packning på halva golvet så kändes det mycket mer hemtrevligt.
Fredag och upp i ottan för att springa medel. Jag fick åka med Rikard och snälla Njudung så fick min klubb sova lite till eftersom dom startade en stund efter mej. Det blev lite stressigt. Hämta kuvert och sen hoppa på bussen direkt som tog en till förstarten. Där var man sen allt annat än stressad. I tjejtältet var det fullt, synd för killarna som hade ställt sina väskor därinne. =)  Loppet sen gick väl sådär. Missade i stort sätt inget förrän det var 4 kontroller kvar. Hejdå. Men vad gör väl det, orka springa final lixom. =) 
Fredagkvällen blev sen en av dom bästa kvällarna på länge. Tack alla, det var längesen jag hade så här roligt. Först ett himla holabalo innan vi hade bestämt var vi skulle äta, tillslut hamnade vi på en kinarestaurang. Där kom vi, blekingar, ol-teamare och eksjöfolk. 12 hungriga människor. Tyvärr hade dom inget långbord men vad gör väl det. Linda tog tag i det hela och började möblera om och vips hade vi ett långbord. Att vi blockerade en bit av restaurangen gjorde inget för vid borden bakom oss la Linda sin mobil på laddning. Haha. =) Tre små rätter beställde alla utom Mia, synd för henne, då fick hon ingen efterrätt.  Vid den här middagen diskuterades nog allt mellan himmel och jord. Lagom till efterrätten fick vi även sällskap av våra försvunna vänner Linus och Niklas. Dom är inte normala nånstans. Men det visste vi väl redan. Vi tackar för showen utanför fönstret. Även Dacke-föräldrar förföljde oss men det gjorde inget..  Den stora frågan innan vi gick var vem det var som satt och släckte och tände lamporna på pelaren. Spännande.
Sen shopping på Hemköp, jag och Linda hade nummer 72. =)  Sen världens beslutsångest om vad folk egentligen ville. Åka hem? Bio? Inget alls?  Herregud. Innan vi hade fått ihop allt. Vet inte hur många gånge vi höll på att bryta ihop. Det slutade med att jag, Linda, Lina, Aupan, Linus och Niklas gick på bio. Men innan så övade vi på att sitta på rad. Det gick väl sådär. =)
Filmen var väl bra. Det jag såg. =) Lura med mej på deckare, jag vågar ju inte titta. Usch. Men den var spännande och jag fattade nästan allt för en gångs skull.

Lördag och finaldags, Chrille skulle representera roks färger och det gjorde han mycket bra.  Det blev en mycket trevlig dag med vännerna. Vi hejade för glatta livet och fick ducka när dom sprang i vattenpölen. Patrik kom två, grattis!! 
Dagen blev sen ganska komisk. Efter prisutdelningen så var det väl dags att åka hem så jag skulle gå och leta upp övriga rokare så vi kunde åka hem. Men nehe, dom var borta. Så jag gick till parkeringen i tron om att dom kanske väntade på mej vid bilen. Men icke. Bilen var inte ens där. Någon mobilteckning fanns där inte för fem ören så jag kunde inte ringa nån av dom heller. Heja. Ronneby OK hade alltså helt enkelt glömt mej på TC. Tack. =)
Tur Patrik och Jonatan var kvar så jag kunde lifta med dom ner till Simlångsdalen där det iaf fanns mobilteckning. Där fick jag tag på Chrille som berättade att när dom nästa var framme vid vandrahemmet 3 mil därifrån hade någon helt plötsligt kläcktur sej "Men herregud, var är Susanne?". Ja det kan man undra. Kvar på tävlingen kanske. Haha. Så dom fick komma och hämta mej. Resten av bilturerna kontrollerade alla minst 2 gånger att jag var med innan vi åkte. Humor. =)
Innan läggdags på lördagen så blev det en omgång Buzz med Kajsa, Veronika och Rikard. Efter en rivstart så tappade jag det mesta och blev näst sist. Men kul var det. =)

Söndag och stafett. Det gick väl sådär. Jag är rätt nöjd med min sträcka. Bommade bara en kontroll så jag är nöjd med den biten. Sen att benen inte orkade nånting är en helt annan sak. Sen blev det lite väntan. Ronneby åkte hem utan mej (denna gången var det planerat)  och jag fick vara kvar och heja dom sista löparna i mål. Sen åkte jag, Tim och Svempa upp till storstaden Göteborg. Tim fick den stora äran att ha mej som gäst. På hans 18 kvadrat hade vi sen en äkta gamla-tider-kväll. Pizza, film och vadmassage. AJ!.

Måndag morgon börjades med en simtur i poolen, det var riktigt fint. Så skulle man ha det hemma. Fast gångarna för att hitta dit var lite mysko. En sparkcykel hade absolut varit det bästa. Sen tog jag mej en sväng på stan innan det var dags för mitt lilla uppdrag i Göteborg. Vi får väl se hur det gick...

Stressigt värre till tåget hem sen. Hoppade bara på en buss och glömde att kolla om den ens gick dit jag skulle. Tack och lov gjorde den det. 10 minuter innan tåget skulle gå hittade jag stationen. Tack. Resan hem blev lugn och skön. Åt, läste och lyssnade på musik. Träffade en ytterst trevlig gubbe. Han hade för första gången i sitt 77-åriga liv varit i Karlskrona förra månaden. Han tyckte det var himla synd att varvet skulle läggas ner. Hrm. Det ska det inte alls men det kan ha få tro.
Just det. En mycket mysko människa befann sej på tåget oxå. Hon satt helt öppet och pratade i sin mobil med någon kompis hur hon hade blivit nobbad en trekant, trots att hon hade frågat så snällt. Hon var nu mycket upprörd över detta och satt och beklagade sej högt och tydligt. Man riktigt såg hur folk hajade till. Haha. Klarade inte av att höra mer tillslut så det fick blir musik i öronen. Herregud, folk asså.  =)

Hem kom jag. Skönt det.


SM slut för denna gången. Då vet vi vad som väntar....

1 kommentarer

Kajsa

29 Sep 2007 22:09

Du glömde skriva att jag vann en förkrossande seger i buzz!

Kommentera

Publiceras ej